Лимитира ли своите играчи Betfair?

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Лимитира ли своите играчи букмейкърът Betfair

Всички любители на залозите, които са се интересували от онлайн залози на спорт, би трябвало да са чували за Betfair. Компанията е популярна със своята борса за залози, но освен нея предоставя и традиционен сайт за спортни залози на пазари с фиксирани коефициенти. Бетфеър е популярен букмейкър в цял свят и определено има с какво да спечели вниманието ви. В последните години медиите разказаха не един или два случая с измамени клиенти за неизплатени печалби или отхвърлени залози. Да, има букмейкъри, които вършат подобни действия при определени случаи, но доста хора се питат дали Betfair има подобна практика. Ние ще ви дадем отговор на този въпрос.

Вход в Betfair


Ще ви лимитира ли Betfair?

На този въпрос веднага можем да отговорим с не, но той трябва да се разгледа в два отделни случая – за спортната борса и за традиционния букмейкър. Нека започнем с въпроса дали може да получите лимит на акаунта ви в борсата на Betfair.

Ако вникнете в същността на спортната борса на Бетфеър, ще разберете, че това е място, платформа, където едни потребители залагат срещу други потребители. Компанията печели процент от всеки печеливш залог. Тя не участва в залозите, тя само предоставя системата за извършването им. Погледнато по този начин, според вас дали Betfair ще лимитира някой клиент? Естествено, отговорът е не, понеже букмейкърът не предлага залозите в борсата, той само предоставя платформата. Разбира се, има определени условия и правила за използването на борсата, с които всеки потребител трябва да се съгласи по време на регистрация. Ако някое правило е нарушено, тогава може да имате проблем с Бетфеър, но колкото и успешен залагащ да сте, няма да получите лимит. Самата компания Betfair печели от успешните играчи, така че няма логика тя да ги лимитира.

Другият случай е свързан със спортния сайт за залози на Бетфеър. Там вече компанията участва активно. Тя предлага пазарите и коефициентите към събитията от различни спортове. В правилата ясно са упоменати лимитите на залозите, които може да правите на определени спортове и събития. Betfair отново има определени условия за тези залози, които предлага, но може да бъдете спокойни, че няма да получите лимит. Компанията просто няма практика да ограничава успешните си играчи дори в спортния сайт, когато те залагат и печелят от самия букмейкър.


Поставя ли Бетфеър някакви ограничения?

Проверихме за подобни случаи и оплаквания, но истината е, че името на Betfair не се свързва с подобни новини толкова, колкото някои други брандове. Компанията може да блокира временно дадена сметка, ако има съмнения за нерегламентирани действия, с които е натрупана печалбата. В подобен случай се провежда разследване и ако всичко е наред, няма да имате проблеми да изтеглите парите си или да продължите да залагате с тях в сайта. И тук става въпрос за спортния раздел на букмейкъра, понеже в борсата всякакви видове лимитации са изключени.

Betfair няма практиката да ограничава по някакъв начин акаунтите на своите потребители. Компанията няма да спре залозите ви, няма да ви постави максимална сума за залози, която всъщност да не ви позволява да печелите много, няма да ви изключи опцията кеш аут. Това не са стандартни практики при Betfair. Името на компанията се поддържа чисто и далеч от подобни действия. Точно затова може да залагате спокойно в сайта и борсата.


Финални думи

Букмейкърската компания Betfair няма интерес да ви лимитира като техен клиент. Компанията печели от своите потребители и едва ли ще ги ограничи в една или друга област. Тези от вас, които залагат в борсата, могат да бъдат пределно спокойни, че няма да получат ограничения или лимити. Там такива не се налагат, но същата е ситуацията и в спортната секция на сайта. Разликата е, че там залагате срещу букмейкъра и трябва да спазвате наложените правила за максимален залог и т.н. Всички те са описани в правилата и условията на Betfair, така че трябва да ги познавате добре.

Уверяваме ви, че лимитите за залози са изключително високи и изобщо няма да ги усетите, така че може да продължите спокойно със своите залози в сайта. Ако пък нямате регистрация, може да си създадете нов акаунт и да залагате без съмнения и притеснения, че ще получите ограничения по своя профил.

Видяно 45 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!