Лимитира ли своите играчи Уинбет?

Kristiyan Kyulyunkov
4 коментара
Лимитира ли своите играчи букмейкърът Winbet

В днешно време много популярни са онлайн букмейкърските сайтове за залози и игри. Те се радват на много любители на залозите от цял свят. Повечето залагащи харесват онлайн букмейкърите, защото им дават доста добро удобство и защитена среда за забавление. Има обаче и хора, които не одобряват някои действия от страна на букмейкърите. Подобно действие е лимитирането на конкретен играч. Това ще рече, че за даден акаунт се забраняват определени функционалности от сайта или пък извършването на конкретни залози. Не всички букмейкъри лимитират свои потребители, но някои наистина го правят. В настоящата статия ще обърнем внимание на този въпрос относно един от водещите български букмейкъри. Ще отговорим на въпроса дали компанията Winbet лимитира своите играчи.


Ще ви лимитират ли акаунта в Winbet?

Букмейкърската компания Уинбет е позната на повечето хора, които се занимават с онлайн залози. Това е една от най-бързо развиващите се компании в тази сфера. Winbet е позната и с наземните казино обекти и спортни барове, в които също предлага добра атмосфера за забавление. В нашата практика не сме ставали свидетели на ситуацията, в която някой потребител на бранда да се оплаче от лимитиран акаунт. И едва ли ще се стигне до подобно положение, понеже Winbet никак не изглежда като букмейкър, който ще ви лимитира.

Обикновено букмейкърите лимитират успешни играчи. Поставените ограничения основно са за ниско ниво на максималната сума на залог, която може да се постави. Друг тип лимитиране е изключването на функции като кеш аут за конкретен профил. Това са все реални примери, които могат да се срещнат в практиката. В Уинбет обаче няма да ви лимитират колкото и успешни да сте. Единственото важно нещо е да се съобразявате с правилата и условията на бранда, както и да не се опитвате да мамите.


Защо Winbet няма да ви лимитира?

Родният букмейкър се стреми да се наложи като топ избор за българските фенове на онлайн залозите и игрите. Пътят, по който е поел Уинбет, никак не предразполага лимитиране на потребители. Компанията се труди изключително много, за да спечели възможно най-голяма аудитория, като предлага нови и нови възможности и бонуси в своя сайт. Ако името на този букмейкър започне да се свързва с лимитации и ограничения, едва ли рейтингът му ще се покачва.

Посетете Winbet

Уинбет няма да спечели нищо, ако започне да лимитира успешните си играчи. Компанията е достатъчно сигурна, за да ѝ се доверите и да залагате спокойно в сайта. Може да бъдете спокойни, че Winbet няма да ограничи вашия профил, така че ще си залагате без никакви притеснения. Букмейкърът е сигурен и носи името на доказана марка в бранша, а това е много важно качество, което гарантира, че Winbet няма да ви лимитира.

Видяно 126 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

4 коментара

Публикуване
 1. Иван Иванов
  Winbet - както всеки друг европейски букмейкър,лимитира печелившите играчи....Аз лично съм с лимит за спорт 1,95 лева.Причината е че в дългосрочен план излизам на печалба.Независимо дали играеш някаква стратегия или печелиш по случайност - почнеш ли само да теглиш от акаунта - биваш посечен...
 2. Svetoslav
  Това въобще не е вярно!!!nn"В Уинбет обаче няма да ви лимитират колкото и успешни да сте. Единственото важно нещо е да се съобразявате с правилата и условията на бранда, както и да не се опитвате да мамите."nnВече имам лимит на акаунта, като играя по правилата!
 3. Iliyan
  Здравейте, направих си регистрация в WINBET. Верифицирах сметката, като изпратих снимки на лична карта и дебитна карта. Депозирах с личната ми дебитна карта сумата от 400лв., като се възползвах от бонуса, който предлагат а именно 200лв. Цялата сума от 600лв заложих преди мача на (X - 4.00 коефициент) на австралийски мач. Мача излезе резултат 1:1, което означава, че в сметката баланса ми стана 2400лв., след което достъпът да сметката ми бе отказан. От сайта ми потърсиха следните документи: лична карта заедно с мен, шофьорска книжка, сметка за комунални услуги, които аз предоставих, след което
  Виж още
  ми бе потърсено БАНКОВО ИЗВЛЕЧЕНИЕ ОТ БАНКАТА МИ С ТРАНЗАКЦИИТЕ НАЗАД ЗА ЕДИН МЕСЕЦ, КОЕТО АЗ ОТКАЗВАМ ДА ПРЕДОСТАВЯ. Не мисля че е редно.
  1. Iliyan
   А веднага след първият залог, сметката ми беше лимитирана на 97лв. на залог.