Лимитира ли играчи 1xbet?

Kristiyan Kyulyunkov
3 коментара
Поставя ли лимити букмейкърът 1xBet

Основните оплаквания от компанията 1хбет са свързани с лимитиране на акаунти и блокиране на сумите по различни сметки. В Интернет пространството циркулират доста мнения, че букмейкърската компания 1xbet мами своите клиенти. Тези обвинения изглеждат доста солидни и определено удрят по реномето на букмейкъра, който иначе е един от най-добрите в индустрията. В сайта му ще откриете много опции за залози и игри, но в следващите редове ще разискваме въпроса около лимитирането на акаунти.


Какви са най-честите оплаквания?

1xBet предоставя своите услуги на много различни езици, което превръща букмейкъра в интернационален сайт за залози. Направихме проверка за различни оплаквания от клиенти, които има към бранда и услугите му. Има определени мнения, които са притеснителни, така че нека ги споменем.

Неизплатени печалби и блокиран акаунт
Най-честият проблем, за който потребители на 1хБет споделят, е свързан с неизплащане на печалби и блокиране на акаунт. Ситуацията започва с регистрация и залози в сайта, а след като се натрупа голяма сума пари, клиентът решава да направи първото си теглене. Обикновено става дума за сума от порядъка на 3000 – 4000 евро. В този момент компанията изисква документи за верификация. Такива се изискват от всички клиенти и всеки трябва да премине през този процес. Това е заложено в правилата на бранда, така че не се учудвайте. Някои клиенти заявяват, че букмейкърът потвърждава верификацията, след като са изпратени всички изискани документи и заявеният превод се изплаща. В последствие обаче, когато дойде време за второ подобно теглене, компанията отново им иска документи и този път не ги верифицира. Процесът продължава дълго време и много от недоволните клиенти твърдят, че 1xBet изисква изпращане на копие от нужните документи по физически път до Русия, чрез пощата. Тук много от недоволните се отказват. При някои потребители проблемът е на яве още при първата заявка за теглене. В крайна сметка процесът по верификация се смята за неизпълнен и акаунтът се блокира, а парите в него не се връщат към клиента.

Намаляване на коефициенти
Друг проблем, който се среща сред недоволните от 1xBet клиенти, е свързан с коефициентите в сайта. Според някои клиенти букмейкърът нарочно променя коефициентите за вече спечелени фишове с цел потребителят да спечели по-малка печалба. Други пък твърдят, че ставката, която се вижда в сайта, е една, а след като се добави в електронния фиш, е значително занижена. Потребителите няма какво да направят в подобен момент, а също така твърдят, че оплакванията им не получават решение след връзка със служители на бранда.

Понижаване сумата на залога
Има и мнения, които показват, че конкретни потребители получават лимит на сумата, която може да залагат в сайта. Подобни лимити ограничават клиентите в малки суми за залози, от които те не могат да натрупат солидни печалби.


Има ли положителни отзиви за бранда?

Наред с различните оплаквания и негативи, букмейкърът разполага и с добро мнение сред залагащите. Има клиенти, които също споделят мнението и опита си с 1xbet, като те са доста далеч от негативите, които описахме в предишната точка. Потребители на 1xBet твърдят, че залагат в сайта ежедневно, депозират и теглят пари без никакви проблеми и спънки.

Не можем да определим дали е случайно или не, но в различните дискусии за 1xBet попаднахме на доволни клиенти, които залагат и печелят определена сума пари. Тя обаче няма нищо общо с хилядите евра, за които стана въпрос по-рано. Тези потребители, които твърдят, че нямат проблеми със сайта, казват също така, че не срещат проблеми с изтегляния на суми от порядъка на 100-200 евро. Добрите думи за букмейкъра са свързани и с голямото разнообразие от предложения за залози и игри, с които разполага.


Ще ви лимитира ли 1xBet?

С оглед на всички отзиви, с които ви запознахме, няма как да дадем еднозначен отговор на този въпрос. Въпреки това ще споделим нашето мнение по въпроса.

Наистина е плашещо и учудващо, че има толкова негативни отзиви и мнения относно букмейкъра. Трябва обаче да отбележим нещо, което сме сигурни, че повечето залагащи пропускат. Това са правилата и условията на букмейкъра. Всеки един потребител на бранда трябва да ги приеме, за да може без проблеми да използва пълноценно сайта на компанията. Повечето залагащи просто потвърждават съгласието си с тези правила и никога не се запознават с тях, а там са описани всички права, които имат клиентите. Когато 1хБет ви изиска документи за верификация, това се прави спрямо споменатите правила и условия. Този процес трябва да се изпълни и при всеки друг букмейкър, така че 1xbet не е изключение. Ако вие мамите компанията и например се регистрирате за втори път с цел възползване от бонусите, тогава пак ще ви лимитират. Тези действия са нерегламентирани и брандът е в правото си да ограничи всеки подобен акаунт.

Друг пример са арбитражните залози. Подобни не се толерират от 1xBet и ако компанията установи такива действия от ваша страна, спокойно може да отнеме всички печалби по сметката. И най-важното е, че брандът е в пълното си право да го направи.

В тези случаи 1xBet ще ви лимитира, но тогава вие сте нарушили правилата и компанията няма друг избор. Ако залагате според установените изисквания и ги следвате, то едва ли 1xBet има сметка да ви лимитира и да трупа отрицателни мнения на своя гръб. Компанията е една от най-бързо развиващите се в онлайн хазартната индустрия. Букмейкърът предлага сайт с множество предложения за залози, игри и забавления. Той просто няма изгода от това да ви лимитира. За него ще е по-добре всичко да върви наред и вие да го препоръчате на други хора.


Нашите съвети

За финал решихме да споделим няколко съвета, с които да ви помогнем да не изпадате в неприятни ситуации. Разбира се, стигне ли се до това компанията да ви изисква изпращане на физически копия от документите до адрес в Русия, едва ли акаунтът ви ще бъде отблокиран. По-скоро се придържайте към следните съвети:

 • Създайте си пълна регистрация в сайта, а не от бързите. Ако все пак се регистрирате по бързия начин, не забравяйте в последствие да попълните информацията по вашия профил.
 • Спазвайте установените Правила и Условия, с които се съгласявате при регистрация.
 • Не се опитвайте да мамите букмейкъра с нерегламентирани залози.
 • Изпълнете процеса по верификация още преди да изискате първото си теглене, ако това е възможно за вас.
 • Дори да имате голяма сума в акаунта си, не заявявайте тегления за много големи суми. Съветът ни е да се придържате към 100-200 евро.

За последния съвет се осланяме изцяло на коментарите по адрес на бранда от определени играчи. Винаги може да имате едно на ум с 1xBet, но спазвате ли правилата, едва ли ще получите лимит. Пак казваме, че компанията няма изгода от това да трупа негативни отзиви. Тя има за задача да се развива и да радва своите потребители с богатата гама от предложения за залози и игри, които могат да бъдат намерени в сайта.

Видяно 91 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

3 коментара

Публикуване
 1. Тони
  Не само, че лъжат, но дори и спират да отговарят, когато искате да теглите пари от сметката си. Първо говорят с Вас на български, след това Ви дават един имейл, на който да пратите личните си документи и банкова карта...оттам изискват още и още и все са недоволни. Правят се, че не разбират, отговарят на английски и накрая въобще не Ви обръщат внимание. Не се подмамвайте от бонусите им! Няма такива!!!
  1. Стефан
   Това са най големите мошеници блокираха ме без причина защото печеля
 2. Константин Шенков
  На мен ми поискаха да им пратя личната си карта в писмо до Москва. Имам блокирани 1800евро при тях. Знам, че никога няма да си ги взема. Направих си регистрация, защото те ги рекламирт. Боклуци!