Поставяне лимит на депозираната сума към Bwin акаунт

0
Поставяне лимит на депозит в сайта на Bwin
Описание на услугата за ограничаване на депозитите в сайта на Bwin.

Всички залагащи онлайн, било то на спортни събития или казино игри, трябва да извършат депозит към сметката си в даден букмейкър, за да могат да залагат. В днешно време обаче има много хора, които се поддават на залозите и игрите, а това им доставя проблеми. Затова компаниите въведоха мерки за сигурност, които всеки клиент може да активира. Такива има в системата на Bwin. Букмейкърът е достатъчно реномиран, за да му се доверите. Освен добрите предложения обаче, компанията се е постарал да предостави защитена среда за поставяне на залози и игри, както и превантивни мерки за прекомерно залагане. Те се активират чрез настройката за лимит на депозита, която ще обясним в настоящия материал.

Поставете лимит на депозит


Какво всъщност представлява тази услуга?

Опцията да активирате лимит на депозираната сума към Bwin регистрация е създадена, за да ограничите до някаква степен парите, които може да си позволите да залагате. Има не малко случаи, при които залагащите дават за залози и последната си стотинка, а това не много добър знак. Точно поради тази причина е създадена услугата за поставяне на ограничения. По този начин, спазвайки ги, вие ще се предпазите от угрозата да загубите пари, които не бива да губите. Разбира се, вие сте в състояние на премахвате поставените от вас ограничения или пък да ги променяте, но със силна воля ще може да се придържате към правилно определените стойности. Те представляват такава сума от вашия бюджет, която няма да попречи на нормалния ви живот.

В системата на Bwin могат да се поставят лимити на депозираната сума за ден, седмица или месец. Това е добър вариант, като дори може да активирате и трите ограничения едновременно, така че да не си позволите да изгубите цялата предназначена сума по-рано от предвиденото. Например, ако поставите ограничение за месечна сума, а я загубите за няколко дни, това по всяка вероятност ще ви накара да промените лимита и да поставите по-висок такъв или направо да го изключите. Нашият съвет е, ако сте уязвими на подобни действия, да нагласите месечна сума, след което да я разпределите поравно между седмиците и да поставите ограничение и за седмица. Ако желаете, може да направите същото и с дневния лимит.


Как се поставя ограничение на депозита в bwin?

Лимит на депозита в сайта на Bwin е наличен единствено за регистрирани потребители, които трябва да влязат в профила си. Това става през бутон Моята сметка в най-горната навигация на сайта. След това ще ви се покаже менюто с различните опции и настройки, разположено в лявата част на страницата. Навигирайте до най-долната му секция, където ще видите бутон Разширени настройки. Изберете го, за да ви се покажат две подменюто, едно от които е именно Лимит на депозит. Когато го селектирате, на страницата ще видите полетата за задаване на лимит.

Поставяне лимит на депозит в bwin

Вляво се показва информацията за актуалните ограничения, разбира се, ако има такива. В дясната част пък са полетата, в които може да въведете нови лимити. Разполагате с възможност да поставите ограничения за дневен, седмичен и месечен лимит на депозита. По-надолу са разположени бутоните за изчистване на въведените лимити и за потвърждаване на желанието ви да поставите ограниченията.

Много важно е да уточним, че при увеличаване на вече поставен лимит промените ще влязат в сила чак след 24 часа.


Нашето мнение

Тази услуга от bwin е много удобна за всички залагащи, които имат проблеми с извършването на прекомерен брой залози или пък са податливи на емоционални решения. Разбира се, става въпрос за поставяне на необмислени залози или пък депозиране на много голяма сума пари, което впоследствие довежда до проблеми. Хубаво е всеки да активира подобни ограничения и да се придържа към тях. Много добра практика е разпределянето на сумата за депозит за месечна база на отделни части, които да поставите като ограничени за седмици или дори дни. Bwin заслужава добри думи за наличието на подобна опция в сайта, а нашият съвет е да не забравяте, че залозите и игрите трябва да бъдат основно за забавление.

Видяно 84 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.