Определяне лимит на депозита ни в Efbet

0
Лимит на депозит в Efbet
Задаване на лимит на депозираната сума в сайта на Ефбет.

Когато имате желание да залагате в някой онлайн букмейкър, трябва да се уверите, че разполагате с акаунт и средства в него. Само тогава ще може да поставяте залози. За да заредите сметката си, ще трябва да използвате някой от предлаганите методи. В сайта на Ефбет те са доста разнообразни, като всеки си има своите характеристики. Който и от тях да използвате, едва ли ще срещнете затруднения. Има случаи обаче, когато даден клиент прекалява със залозите в сайта и започва да депозира суми, които не са по силите му. За подобни клиенти от Efbet са създали услугата за поставяне на лимит на депозит. Точно за него ще говорим в настоящата статия.

Задайте лимит на депозит

Как се поставя лимит на депозираната сума в Ефбет?

Начин за определяне на депозитен лимит в Ефбет

Определянето на такава сума става, когато разполагате със сметка в сайта на компанията и я достъпите. След това трябва да влезете в менюто на вашия акаунт, като това става с избиране върху потребителското ви име. Ще ви се покаже нов прозорец, който съдържа личните ви данни. В подменюто на новата страница ще забележите раздел Лимит на депозит. Нужно е да го изберете, за да поставите такова ограничение.

След като отворите раздела, ще ви се покаже информация за конкретен период и лимит на депозит към него. Може и да не сте създали такова правило, но за да го направите, трябва да селектирате бутон Промяна. Така ще ви се покажат 3 полета:

  • Период
  • Лимит на депозит
  • Password

В първото поле, което е и падащо меню, трябва да селектирате желания период, за който да поставите лимит на депозираната сума. Опциите са 1 ден, 1 седмица, 1 месец или 1 година. Имате и право на избор за деактивиране на правилото. Второто поле изисква да въведете сумата на поставения лимит. Така, ако например въведете цифрата 100 и изберете 1 месец, няма да можете да депозирате повече от 100 лева или същото число в друга валута в рамките на един месец.

Третото поле изисква попълване на паролата ви за вход в акаунта. Така ще потвърдите желанието си да определите правило за лимит на депозираната сума. Накрая избирате бутон Промяна и вече ще разполагате с поставен лимит. Ако желаете да го промените или пък премахнете, трябва пак да влезете в същото меню и да извършите корекциите.

Кога се налага поставяне на подобен лимит?

Подобна практика за поставяне на ограничение в депозираната сума се налага, когато имате чувството, че прекалявате със залозите си в сайта. Не забравяйте, че те трябва да бъдат за забавление и да ви носят удовлетворение. Доста често хората прекаляват и развиват зависимост от хазарта. Тази опция от Ефбет може да бъде страхотен инструмент за ограничаване на подобна опасност. Може да я използвате за вас самите или пък за ваш близък. Не е зле да си поставите сами ограничение за някаква сума, дори да нямате проблеми със залозите. Това е особено полезно за новите клиенти на бранда. Така ще се подсигурите и ще знаете, че не може да захраните своята нова сметка в Ефбет със сума, която не е по вашите възможности.

Наличието на подобна опция в сайта на Efbet е показателен факт, че брандът мисли за своите клиенти. Букмейкърът се стреми да осигури една безопасна среда за забавление, но понякога самите потребители прекаляват и сами си създават проблеми. С определянето на лимит за депозираната сума може да се подсигурите и да не прекалявате със залозите. Нашият съвет е да го направите и да спазвате това ограничение.

Видяно 138 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.