Лил с Буфал ще срази Рен

0
прогноза 1, под 2.5 гола
Неделя 07 Февруари 15:00 ч

Не е чудно защо Лил изглеждаха толкова бледи през първата част срещу Каен. Плеймейкърът Буфал беше резерва, а Лил просто са хаос в атака без неговото присъствие. Буфал влезе през втората част и бавно тимът му започна да създава Ситуации. Победата с 1:0 беше заслужена, но доказа, че Лил зависи от само един играч
Треньорът Антонети наистина трябва да намери решение, с което да подобри играта в атака, тъй като целият талант на Лил се пропилява. Изглежда в тима има някакъв вирус, тъй като Мавуба, Бериа, Обади и Амаду са под въпрос за срещата заради грип.

Рен пък има прекалено много атакуващи играчи на разполоцение. Откакто сезонът започна, там има постоянна ротация в атака и футболистите не могат да изградят ритъм. В последния кръг си пролича, че футболистите на Рен са извън форма и не обичат да си сътрудничат, разчитайки на индивидуални атаки. Рен трябва да намери формулата и да се задържи с нея, за да могат състезателите да знаят своята роля.

Лил определено е с предимство тук, не само защото е в добра форма, но и треньорът им бе доста години в Рен и е запознат с повечето им играчи, силите им и по-важно – слабостите им. За жалост Лил зависи прекалено много на един играч и това може да изиграе лоша шега на домакините.

Все пак можете да ги подкрепите за победа, както и залог под 2.5 гола.

Видяно 8 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.