Лил с Буфал ще срази Рен

[wpse_team_form id=1656]
прогноза 1, под 2.5 гола
Неделя 07 Февруари 15:00 ч
[wpse_team_form id=1664]

Не е чудно защо Лил изглеждаха толкова бледи през първата част срещу Каен. Плеймейкърът Буфал беше резерва, а Лил просто са хаос в атака без неговото присъствие. Буфал влезе през втората част и бавно тимът му започна да създава Ситуации. Победата с 1:0 беше заслужена, но доказа, че Лил зависи от само един играч
Треньорът Антонети наистина трябва да намери решение, с което да подобри играта в атака, тъй като целият талант на Лил се пропилява. Изглежда в тима има някакъв вирус, тъй като Мавуба, Бериа, Обади и Амаду са под въпрос за срещата заради грип.

Рен пък има прекалено много атакуващи играчи на разполоцение. Откакто сезонът започна, там има постоянна ротация в атака и футболистите не могат да изградят ритъм. В последния кръг си пролича, че футболистите на Рен са извън форма и не обичат да си сътрудничат, разчитайки на индивидуални атаки. Рен трябва да намери формулата и да се задържи с нея, за да могат състезателите да знаят своята роля.

Лил определено е с предимство тук, не само защото е в добра форма, но и треньорът им бе доста години в Рен и е запознат с повечето им играчи, силите им и по-важно – слабостите им. За жалост Лил зависи прекалено много на един играч и това може да изиграе лоша шега на домакините.

Все пак можете да ги подкрепите за победа, както и залог под 2.5 гола.

Лил с Буфал ще срази Рен
4 (80%) 1 vote

Напишете вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Ексклузивни бонуси
200лв
Врътки: x6
Мин. Коеф.: 2.00
Мин. Депозит: 10лв
18+ T&C apply
110 лв.
Врътки: 3x
Мин. Коеф.: 1.50
Мин. Депозит: 10 лв.
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Мин. Коеф.: 1.20
Мин. Депозит: 10 лв.
Оферта за нови клиенти. До 100лв бонус за нови клиенти в bet365.
Изисква се минимален депозит от 5лв и 1x превъртане за да усвоите бонуса. Мин. коефициенти и разплащателни методи са приложени. Изключва се връщането на залога. Прилагат се срокове, правила и условия