Леверкузен ще иска да зарадва публиката

0
Прогноза 1, хендикап -1
Събота 14 май 16:30 ч.

Байер Леверкузен завършва сезона с домакинство на сензацията Инголщадт.

За домакините Тин Йедвай е наказан, докато Карим Белараби се завръща в състава, след като изтърпя своята сакнция. Себастиан Бьониш надмогна проблема си, но Ларс Бендер е контузен заедно с Пападополус, Тах, Вендел и Юрченко.

Макс Кристиансен се вдигна от травмата си за гостите, докато Данило Соарес остава в лазарета. След наказание се завръща Роберт Бауер, докато вратарят Ортаг е аут от сметките с контузия.

Леверкузен са в серия от 5 поредни победи у дома и запазиха 3 поредни сухи мрежи. Инголщадт пък е с 3 поражения в последните си 4 мача. Като гост тимът няма успех вече 13 кръга.

Инголщадт допусна и два гола в последните си 3 гостувания. Леверкузен вече си гарантира третото място, но ще иска да завърши сезона с шоу за публиката. Тимът е със 7 победи в 8 мача. Прогноза 1, хендикап -1.

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 12 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.