Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа – оферта от Winbet

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Подкрепи Кубрат - бонус от Winbet

ВНИМАНИЕ: ТОЗИ БОНУС Е НЕАКТИВЕН, ТЪЙ КАТО МАЧА СЕ ОТЛОЖИ!

Алтернатива: Вземете 200 лв. бонус в Winbet

Феновете на бокса вече тръпнат в очакване на зрелищния мач, който се задава в края на месец Октомври. Датата е 28-ми, а мястото е Кардиф. Там един срещу друг се изправят Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. Ако пък сте и фенове на онлайн залозите, то от Уинбет са приготвили специална промоция за този сблъсък. Тя се нарича “ПОДКРЕПИ КУБРАТ” и е с доста интересна характеристика.

Специалният бонус на Winbet ви позволява да заложите максимум 20 лева за победа на Кубрат Пулев в срещата, като залогът ви е защитен от загуба. Трябва обаче да го извършите през секцията, разработена за този бонус, наречена “Подкрепи Кубрат”. По този начин, ако Кубрат спечели, вие ще получите изплащане на печалбата от залога срещу един доста висок коефициент. Другият вариант е загуба за нашето момче, което пък ще доведе до връщане на заложената сума по сметката ви. Така няма начин да загубите от подобен залог, ако спазвате и посочените правила. Предлагаме ви да се запознаете и с останалите предложения на букмейкъра чрез нашето пълно ревю за Уинбет.

Не забравяйте, че залогът се счита към тази оферта само ако е направен през специалната категория. Също така е добре да бъдете наясно с факта, че се приемат залози на сингъл. Нямате право да комбинирате посочения пазар за победа на Пулев с други опции за залог в сайта. Winbet обещава да възстанови само първия направен залог до 20 лв., разбира се, ако той е губещ. Ако е печеливш, ще получите печалбата си.

Допълнителната информация за тази оферта е, че при отмяна на събитието, залозите се анулират. Заложените суми не се считат към евентуални средства за превъртане, а изплащането на печалби или връщане на залога се прави до 48 часа след края на събитието. Несъмнено ни очаква интересен сблъсък, към който можете да добавите още емоция с офертата от букмейкъра Winbet.

Видяно 60 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!