Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Как да вляза в Клуб Лоялност на bet365 Покер?

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

Покер платформата на букмейкъра е сред най-популярните в световен мащаб. Тя се радва на голям брой участници ежедневно. За да засили интереса им към стратегическата игра, Bet365 включва всеки един участник в своя Клуб Лоялност. Той предлага на всеки един потребител да печели допълнителни награди, докато играе в любимите си покер игри. С течение на времето се трупат определен брой точки, които в последствие ви дават правото да участвате в изпълнението на различни задачи, които пък ви носят от т.нар. bet365 монети. Те ви позволяват да пазарувате от покер магазина на компанията, където ви чакат доста интересни предложения. Наглед влизането в лоялния покер клуб на компанията изглежда сложно, но това изобщо не е така. Ще ви преведем през всичко основно, което трябва да знаете за клуба. Ще видим и различните характеристики и нива, които може да достигнете.

Как се става част от Клуб Лоялност?

Всички потребители на Бет365 автоматично се включват в лоялния клуб, когато създадат своята сметка при компанията и започнат участието си в покер платформата. Участието в клуба ви изкачва през различни нива, като прогресът се трупа чрез събиране на Статус точки. Самите точки се натрупват, след като изпълните едно от следните изисквания за покер игри с реални пари:

  • плащане на такса за участие в някой турнир или Sit & Go;
  • участие с чипове за пот, от който е взет рейк, на игра на кеш маса;

Припомняме, че рейк се нарича таксата, която участниците плащат за натрупаните печалби от игрите си в Bet365 Poker. Таксата се начислява за самото използване на платформата.

Присъединете се към Bet365 Poker

Как се трупат Статус точки и до какви нива ви водят?

Въпросните точки се начисляват по курс 10 Статус точки за всяко 1 евро/паунд платен рейк или такса за участие в турнир. Така трупате своите точки, а те ви издигат в наличните нива от Клуб Лоялност към Bet365 Покер. Няма значение на каква игра участвате, стига да е част от покер предложенията на бранда. Трупате Статус точки, а те ви водят към по-високи нива.

Нивата в клуба по лоялност са 5, като достигането на всяко едно изисква определен брой Статус точки. Ето как става изкачването:

  1. ниво Бронз – това е началното ниво, в което всички участници и потребители на букмейкъра стартират своя прогрес;
  2. ниво Сребро – изисква достигането на минимум 30 Статус точки в рамките на един календарен месец;
  3. ниво Злато – нужно е да натрупате поне 200 Статус точки за един календарен месец;
  4. ниво Платина – спечелвайки минимум 800 Статус точки за един календарен месец, достигате това ниво;
  5. ниво Диамант – най-високото ниво в Клуб Лоялност, което се достига при натрупване на 15 000 или повече Статус точки в рамките на календарно тримесечие. Достигането на това ниво означава, че получавате незабавно 2500 bet365 coins;

Добре е да запомните, че при достигане на ниво Сребро, Злато или Платина ще го задържите през остатъка от текущия месец и през следващия. Достигането на ниво Диамант означава, че го задържате за текущото календарно тримесечие и за следващото.

Тримесечията са определени в рамките на Януари – Март, Април – Юни, Юли – Септември и Октомври – Декември.

Нивата на Лоялност ви дават различни привилегии.

Какво представляват Стъпките на Лоялност?

Това са различни нива, наречени стъпки, които трябва да изпълните, за да трупате от bet365 монети. Завършването на всяка стъпка изисква натрупването на определен брой Статус точки. Събирането им и изпълнението на конкретна стъпка, ще добави определен брой монети към вашата сметка. В покер платформата си на Bet365 ще получавате информация за изпълнението на различните стъпки и броя на монетите, които ще ви донесат те.

Какво са Мисии Лоялност?

Участието в Клуб Лоялност към Бет365 Poker ви дава възможност да изпълнявате и т.нар. мисии. Вие имате възможност сами да избирате кои от тях да изпълните в даден момент. Целта е да ги завършите и да получите от монетите за пазаруване във виртуалния магазин на Bet365. За целта е нужно да достъпите секция Мисии в покер софтуера и да си изберете някоя. Стартирате я, като към нея е посочена нужната задача да изпълнение. Когато сте готови, към профила ви ще бъде добавена съответната награда. На мястото на изпълнената мисия ще се появи нова. Имайте предвид, че включването ви в определена мисия ще отнеме възможността да участвате в друга, докато не изпълните първата.

Какво може да се намери в Магазина на Bet365 Покер?

В покер софтуера на бранда ще видите меню Магазин, което ще ви разкрие наградите, с които може да се сдобиете. Разбира се, те зависят от вашето ниво в Клуб Лоялност и монетите, с които разполагате. Можете да си купите билети за различни кеш игри или турнири, може да получите Бет365 бонус сума по сметката си и много други награди. Редно е да отбележим, че нивата Платина и Диамант ви дават шанса да обменяте bet365 coins за парични награди.

Запомнете, че всички билети и бонуси, които сте закупили от магазина, изтичат след 30 дни от момента на купуването им.

Какво представляват Турнири Лоялност?

Това са разнообразни турнири, които могат да ви донесат различни награди. Те биват билети за турнири и кеш игри, парични награди и други. Наличието на подобни турнири зависи от нивото ви в клуба по лоялност. За всяко ниво си има определен турнир с различни награди. Начините за участие в Турнири Лоялност са следните:

  • спечелете билет за подобен турнир от някоя промоция от Bet365;
  • купете си билет за турнира от Магазина на компанията срещу 20 монети;
  • вземете билет за Турнир Лоялност, като завършите на платена позиция в даден турнир;

Билетите, които спечелите от тези турнири, са валидни 60 дни, което ще рече, че стават неактивни, ако не са използвани в този период.

Финални думи

Нашето мнение за Клуб Лоялност към Bet365 Покер е, че самата идея е много добра. Тя носи единствено позитиви на компанията, а и на всички участници в покер игрите. За всеки един потребител са налични страхотни оферти, от които може да се възползва, играейки на любимите си игри. Различните нива също добавят атракция, понеже правят приключението в bet365 покер софтуера доста интересно. С цялостното си представяне за покер предложения и този Клуб Лоялност, когато стане въпрос за Bet365, спокойно можем да твърдим, че феновете на покера разполагат с всичко необходимо на едно място.

Видяно 72 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.