Депозит в Winbet – как се прави?

Депозит на пари в сайта на Winbet

За да залагате онлайн на спортни събития или пък да се забавлявате с различните казино игри, ще трябва да имате акаунт в даден букмейкър. Това е първото условие, а следващото е свързано с наличието на средства по вашата сметка. Един от най-популярните онлайн букмейкъри в България е компанията Winbet, която приветства всички свои настоящи и бъдещи потребители с множество предложения и оферти. Регистрация в сайта на Winbet ви позволява да се възползвате от всички тях, а за да извършвате залози, ще трябва да депозирате средства. Истината е, че и възползването от повечето промо оферти също изисква депозит. В следващите редове ще разгледаме как да депозирате пари в Уинбет и какви са различните начини да го направите.

Депозирай в Winbet

Захранване на сметка в Winbet

Бутони за достъп до секцията за депозит в Winbet

След като вече разполагате с акаунт в системата на Уинбет, трябва да влезете в него с вашите потребителско име и парола. Когато го направите, в горната дясна част на сайта, точно до вашето потребителско име и баланс, ще видите бутон Депозирай. Чрез него ще може да преминете към страницата, откъдето се извършва депозит. Това е най-лесният и бърз вариант да стигнете до въпросната страница, но не е и единствен.

Ако изберете падащото меню на вашия профил, ще видите няколко раздела. Един от тях гласи Депозити и при избирането му ще бъдете прехвърлени отново към страницата за захранване на акаунта ви с определена сума. Въпросната страница изглежда по този начин:

Страница за извършване на депозит в Уинбет

Тя ви предоставя поле, с което да изберете метода за извършване на депозита, както и още две полета. В едно от тях въвеждате желаната сума на депозит, а в полето „Промоционален код“ може да попълните някой бонус код за Уинбет. Има такива при презареждане на сметка и извършване на депозит, за които сме разказали в нашия сайт, така че не е зле да се възползвате.

Когато попълните всички налични полета и изберете метод на депозит, просто трябва да натиснете върху бутон Депозирай. От тук нататък системата ще ви покаже нова страница, в която ще трябва да попълните още информация, ако такава е нужна. Това зависи от избрания метод за захранване на сметката.

Какви методи за депозит са налични в сайта на Уинбет?

От падащото меню за избор на Метод, което е налично в страницата за извършване на депозит в сметката ви в Winbet, може да изберете няколко варианта. Ще ви представим всеки един от тях в следната таблица, като към всеки ще добавим и характеристиките за времето на извършване на транзакцията, както и лимитите към различните методи.

МетодВреме за транзакцияМинимален депозитМаксимален депозит
Дебитна или Кредитна картаведнага10 лева10 000 лева
EasyPayведнага10 леване е указан
ePay.bgведнага10 леване е указан
Банков преводмежду 2 и 10 дни10 лева100 000 лева
Cashterminal устройстваведнага10 лева100 000 лева

Това са наличните методи за захранване на сметка в сайта на Уинбет. Както може да видите, сред тях има стандартни опции, като депозит с банкова карта, но и електронни портфейли като ePay.bg. Редно е да отбележим, че при първия метод се поддържат единствено карти от вида Visa, Visa Electron и MasterCard. Всички възможности са на ваше разположение, така че вие сами решавате чрез кой метод да извършите транзакцията.

Уинбет вече се нарежда сред водещите български букмейкъри. Компанията разполага с доста добри предложения за всички свои клиенти, които са подплатени и със сигурна платформа за залози, професионално обслужване и различни методи за разплащания. Всичко това превръща марката Winbet в любима за много фенове на залаганията.

Депозит в Winbet – как се прави?
Рейтинг 5.0 от 9 ревюта

Напишете вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X