Депозит в Winbet – как се прави?

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Депозит на пари в сайта на Winbet

За да залагате онлайн на спортни събития или пък да се забавлявате с различните казино игри, ще трябва да имате акаунт в даден букмейкър. Това е първото условие, а следващото е свързано с наличието на средства по вашата сметка. Един от най-популярните онлайн букмейкъри в България е компанията Winbet, която приветства всички свои настоящи и бъдещи потребители с множество предложения и оферти. Регистрация в сайта на Winbet ви позволява да се възползвате от всички тях, а за да извършвате залози, ще трябва да депозирате средства. Истината е, че и възползването от повечето промо оферти също изисква депозит. В следващите редове ще разгледаме как да депозирате пари в Уинбет и какви са различните начини да го направите.

Депозирай в Winbet

Захранване на сметка в Winbet

Бутони за достъп до секцията за депозит в Winbet

След като вече разполагате с акаунт в системата на Уинбет, трябва да влезете в него с вашите потребителско име и парола. Когато го направите, в горната дясна част на сайта, точно до вашето потребителско име и баланс, ще видите бутон Депозирай. Чрез него ще може да преминете към страницата, откъдето се извършва депозит. Това е най-лесният и бърз вариант да стигнете до въпросната страница, но не е и единствен.

Ако изберете падащото меню на вашия профил, ще видите няколко раздела. Един от тях гласи Депозити и при избирането му ще бъдете прехвърлени отново към страницата за захранване на акаунта ви с определена сума. Въпросната страница изглежда по този начин:

Страница за извършване на депозит в Уинбет

Тя ви предоставя поле, с което да изберете метода за извършване на депозита, както и още две полета. В едно от тях въвеждате желаната сума на депозит, а в полето „Промоционален код“ може да попълните някой бонус код за Уинбет. Има такива при презареждане на сметка и извършване на депозит, за които сме разказали в нашия сайт, така че не е зле да се възползвате.

Когато попълните всички налични полета и изберете метод на депозит, просто трябва да натиснете върху бутон Депозирай. От тук нататък системата ще ви покаже нова страница, в която ще трябва да попълните още информация, ако такава е нужна. Това зависи от избрания метод за захранване на сметката.

Какви методи за депозит са налични в сайта на Уинбет?

От падащото меню за избор на Метод, което е налично в страницата за извършване на депозит в сметката ви в Winbet, може да изберете няколко варианта. Ще ви представим всеки един от тях в следната таблица, като към всеки ще добавим и характеристиките за времето на извършване на транзакцията, както и лимитите към различните методи.

Начин на плащанеМинимум депозитМаксимум депозитВреме за депозит
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer10 лв.100 000 лв.от 2 до 10 дни
ePay.bg LogoePay.bg10 лв.-веднага
Credit Cards LogoCredit Cards10 лв.10 000 лв.веднага
Debit Cards LogoDebit Cards10 лв.10 000 лв.веднага
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.100 000 лв.веднага
EasyPay LogoEasyPay10 лв.-веднага
Skrill LogoSkrill10 лв.без лимитведнага
Visa LogoVisa10 лв.10 000 лв.веднага
MasterCard LogoMasterCard10 лв.10 000 лв.веднага
A1 LogoA110 лв.30 лв.веднага
Начин на плащанеМинимум за тегленеМаксимум при тегленеВреме за теглене
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer30 лв.-от 2 до 10 дни
ePay.bg LogoePay.bg30 лв.-веднага
Credit Cards LogoCredit Cards30 лв.10 000 лв.от 2 до 10 дни
Debit Cards LogoDebit Cards30 лв.10 000 лв.от 2 до 10 дни
Cashterminal LogoCashterminal---
EasyPay LogoEasyPay30 лв.5 000 лв.до 24 часа
Skrill LogoSkrill30 лв.10 000 лв.до 24 часа
Visa LogoVisa30 лв.10 000 лв.от 2 до 10 дни
MasterCard LogoMasterCard30 лв.10 000 лв.от 2 до 10 дни
A1 LogoA1

Това са наличните методи за захранване на сметка в сайта на Уинбет. Както може да видите, сред тях има стандартни опции, като депозит с банкова карта, но и електронни портфейли като ePay.bg. Редно е да отбележим, че при първия метод се поддържат единствено карти от вида Visa, Visa Electron и MasterCard. Всички възможности са на ваше разположение, така че вие сами решавате чрез кой метод да извършите транзакцията.

Уинбет вече се нарежда сред водещите български букмейкъри. Компанията разполага с доста добри предложения за всички свои клиенти, които са подплатени и със сигурна платформа за залози, професионално обслужване и различни методи за разплащания. Всичко това превръща марката Winbet в любима за много фенове на залаганията.

Видяно 96 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!