Как да изтеглим печалбите си от Сезам онлайн?

0
sesame теглене на пари
Изтегляне на средства от Sesame.bg.

За всеки клиент на Сезам Онлайн е важно да разбере какви платежни методи предлага онлайн букмейкърът. Най-хубавата част от играта е, когато дойде време за теглене на пари. В този ред на мисли, ще Ви предоставим информация относно възможностите за изтегляне на печалби от сайта на хазартния оператор. Как се теглят средства, какви са методите за теглене и лимитите към тях, ще разберете, след като прочетете този материал, в който хвърляме повече светлина по темата.

Вход в Sesame


Откъде да поискаме парите си в сайта на Сезам?

За да си изтеглите спечелените пари от залозите на спорт или казино в Сезам, е необходимо да преминете през процеса по верификация на сметка в Sesame. Това значи, че трябва да прибавите в раздел документи на профила си сканирана лична карта или шофьорска книжка, както и допълнителната документация, която може да бъде изискана от Вас. Нека обаче да видим откъде точно се теглят парите в този сайт.

sesame акаунт - теглене

В случай, че желаете да направите заявка за теглене на пари, трябва да влезете във вашия профил, който се намира най-горе, вдясно на екрана ви. От новия екран, който ще се покаже пред очите ви, е нужно да цъкнете на „Теглене“, за да видите методите, с чиято помощ да приберете печалбите си. На разположение са банкови карти, електронни портмонета, EasyPay или банков трансфер.

Ако видите съобщението „Преди да е възможно тегленето, е необходимо да се верифицирате“, то това се дължи на липса на верификация. Докато не предадете сканирани или снимани документи на букмейкъра, няма да виждате платежните опции. Ето защо, препоръчваме на клиентите на Сезам, да преминат през тази процедура още в самото начало, след като създадат своя акаунт.


Методи за теглене на пари в Сезам и лимити

Вие разполагате с немалко опции за изтегляне на печалбите си. Така например, можете да използвате дебитни и кредитни карти, да преведете парите си по банков път или да използвате касите за комунални услуги на EasyPay. Тук е важно да се обясни, че ако не виждате някой от методите за теглене, то това се дължи на факта, че все още е в изпитателен период, но ние имаме уверението, че всички обещани опции, ще бъдат прибавени. Нека видим кои са те, малко по-долу:

Тегленето на пари чрез банкова карта изисква да разполагате с карта VISA или Mastercard. Възможно е тази опция да изисква допълнителна верификация, което условие е да изпратите снимка на лицевата страна на банковата карта, за да докажете, че именно Вие я притежавате.


Обобщение

Тегленето от Сезам не е трудно, а още по-хубаво е, че повечето опции предлагат възможност за незабавно изтегляне на печалбите. Разбира се, трябва да се премине през верификация, но това е стандартна процедура, която няма да Ви затрудни. Сега се разделяме и искаме да Ви пожелаем много поводи да използвате опциите за изтегляне на пари, които Ви посочихме в този материал.

Видяно 114 пъти
Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.