Как да поставим акумулаторен залог в сайта на Winbet?

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Залог на права колонка в Уинбет

Повечето залагащи на спортни събития търсят от един букмейкър няколко неща – разнообразни спортни събития, множество пазари за залог и високи коефициенти. Съвкупността от тези три качества може да превърне даден букмейкър в сайт за залози, който се радва на широка аудитория. Подобен букмейкър в България е Winbet. Компанията се представя доста добре с онлайн предложенията си за залози и игри, като спортната секция на бранда е една от най-посещаваните. В нея се предоставят доста възможности за залози, които се изразяват точно с трите качества, които казахме в началото. Уинбет предоставя на своите клиенти различни опции за залог, които пък са предпоставка за създаването на т.нар. акумулатори от страна на потребителите. С други думи, това са залозите на множество събития или познати още като права колонка. Този тип извършване на залог е сред най-популярните и точно за него, както и за предлагането му в winbet.bg, ще ви разкажем в следващите редове.

Заложете права колонка в Уинбет

Какво представлява правата колонка?

Най-простото обяснение на този тип поставяне на залог на спортни събития е избирането на 2 или повече селекции към вашия фиш. Когато изберете подобен брой събития, тогава това е права колонка или множествен залог. Терминът е познат и като акумулатор, като в различните сайтове за залози и сред различните залагащи се използват и трите начина.
Няма значение дали ще изберете всички селекции от един спорт или от няколко. Винаги залогът се нарича множествен, но може да бъде с или без система. В платформата за залози на Winbet е доста лесно да поставите множествен залог, като ние ще ви покажем как става това и какви опции ви предлага компанията.

Как да заложим акумулатор в сайта на Уинбет?

Раздел Обикновен в талона на сайта на УинбетПървата задача е да разполагате с регистрация в сайта на Winbet, след което да сте депозирали пари в сметката си, за да може да извършвате залози. Ако всичко това е налице, може да преминете към спортната секция в сайта и да разгледате наличните събития.

Може да изберете такива само от любимия ви спорт или пък да селектирате няколко срещи от различни спортни дисциплини. Когато направите своя избор на маркет от сайта на Winbet, той ще се появи в електронния фиш на сайта, който се разполага в дясната част на екрана. Той съдържа две подсекции, които са озаглавени Обикновен и Система.

Стандартно вашият избор се показва в обикновената секция на талона. Там ще видите различна информация за избраните селекции, която включва името на събитията, вида пазар и самия пазар, който сте избрали, както и коефициентите към всеки наличен маркет. По-надолу има поле за въвеждане сума на залог.
 
 
Изглед от талона за залог система в WinbetДоста по-интересна е другата част на електронния талон – Система. След превключване към нея, отново ще ви се покаже информацията към избраните селекции, но под тях имате различни възможности. Те се предоставят от т.нар. системни залози.

Имате няколко варианта. Те включват единични залози, двойни, тройни, 4-кратни или повече, като това зависи от броя на събитията във фиша. Чрез тези възможности може бързо и лесно, само с въвеждането на сумата за залога веднъж, да поставите залог на всяко едно събитие поотделно като единични залози. Различните двойни и тройни опции пък ви позволяват да заложите в система за пълно комбиниране. А, ако поставите сумата на залога срещу полето за n-кратен, където n е броят на селекциите в талона, тогава залагате т.нар. права колонка. Може да изберете и повече от едно поле.

Хубавото е, че под всички изброени видове залози сайтът веднага ви показва общата сума на залога и възможните печалби. Това е много удобно, а единственото, което ви остава, за да потвърдите желанието си за залог, е да изберете бутона Заложи. Така ще извършите залога, който пък ще се появи във вашата история на залозите.

Залози на акумулатор на живо в сайта на Уинбет

Всичко, което разказахме дотук, е напълно валидно и за залозите на живо в сайта на компанията. Отново ще може да селектирате измежду разнообразни спортове и събития, както и да поставяте своите множествени залози. Процесът е абсолютно един и същ, както обяснихме за събитията, които не са стартирали. Важното е да знаете, че при залози в реално време коефициентите се менят често и в определен момент може да се наложи изчакване, за да потвърдите залога си. Понякога се случва важно събитие в дадена среща и пазарите се блокират за момент. Тогава трябва да изчакате или пък да маркирате желанието си да приемате променени коефициенти, като възможността е налична в електронния фиш. Чрез тази опция няма да ви се налага да потвърждавате отново желанието си за поставяне на залог, ако има промени в ставките.

Финални думи

И сами виждате, че възможностите за поставяне на залог, които Уинбет ви дава, са доста разнообразни. Информацията, показвана в електронния талон за събитията, които сте селектирали, е доста пълна и изчерпателна. Системата ви позволява да извършвате множествени залози, единични залози или пък разнообразни системи със завидна лекота. Остава само да изберете тези събития и пазари, които ще ви донесат успех и да ги заложите. Възможностите в сайта на Winbet са много, а едни от най-големите печалби се правят именно чрез залози на права колонка.

Видяно 21 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!