Стъпки при депозиране на средства в нашата Bet365 сметка

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
новини за Bet365 от Nostrabet

За да може да залагате онлайн, ще трябва да имате акаунт в някой букмейкър като Бет365. Освен това обаче ще са ви нужни и парични средства по сметката, с които да извършвате залозите. Платформата на Bet365 предоставя едни от най-разнообразните методи за захранване на сметка, които ще разгледаме в следващите редове. Ще се спрем на техните характеристики, както и на отделните стъпки за извършване на депозит към вашата bet365 сметка.

Към Bet365

Кои са начините за депозит в Bet365?

Методи, чрез които можете да преведете средства по сметката си в сайта са разнообразни, като зависят от валутата, която използвате. Тъй като задачата ни е да информираме главно българските залагащи, ще се спрем на наличните методи за депозит на средства, които са налични за България във валута български лев.

Методите за депозит при последната ни проверка бяха:

 • Дебитна/Кредитна карта
 • ePay.bg
 • Neteller
 • paysafecard
 • Entropay
 • Skrill
 • Skrill 1-Tap
 • FastBank Transfer
 • Bank Wire
Средство за депозитВреме за обработкаМинимална сумаМаксимална сума
Дебитна/Кредитна картаведнага1055 000
ePay.bgведнага302500
Netellerведнага2575 000
paysafecardведнага101900
Entropayведнага3055 000
Skrillведнага1060 000
Skrill 1-Tapведнага1020 000
FastBank Transferот 1 до 3 работни дни10250 000
Bank Wireот 2 до 10 работни дни100250 000

*Проверете дали всичките са все още налични в сайта на букмейкъра!

Това са всички начини, които може да използвате за захранване на сметката ви в Bet365. Поддържаните дебитни карти са от типа Visa, Maestro и MasterCard, докато при кредитните карти може да използвате Visa и MasterCard.

Редно е да отбележим, че за самите преводи компанията не налага никакви такси. Такива могат да ви бъдат удържани от самите услуги, които ползвате, но от букмейкъра не ви изискват никакви такси за депозит.

За плащане с дебитна карта например ще трябва да разполагате с такава и да е на ваше име. Електронните портфейли, като Skrill и Neteller, също изискват да имате собствена регистрация при тях, за да ви е позволено извършването на депозит.

Как се депозира сума?

След като вече сме наясно с всички налични начини да захраним нашата Bet365 сметка, нека видим и как точно става това. За целта ще бъде нужно първо да влезете в акаунта си. След това избирате менюто на вашия профил. Ще ви се появи падащото меню, което ви дава различни опции за достъп. Най-отгоре, ограден в зелено, е разположен бутон Депозит. Точно него трябва да изберете за най-бърз достъп до страницата за захранване на сметка.

Ще ви се покаже нов прозорец, в който ще трябва да изберете метода за превеждане на сума. Има вариант да достигнете до тази страница и след избиране на раздел Клиенти, после секция Депозит, но чрез бутона, за който ви обяснихме, нещата се случват веднага.

В новата страница има някои полета, които трябва да изберете или попълните. Нека обясним всяко от тях:

 • Метод на плащане – тук избирате начина, чрез който желаете да депозирате сума. Стандартно ви се показва този метод, който сте използвали най-скоро. От падащото меню селектирате желаната услуга и спрямо нея ще ви се появят и следващите нужни полета с информация (в случая ще разгледаме за депозит чрез Кредитна/Дебитна карта);
 • Номер на карта – когато извършвате депозит чрез банкова карта, ще бъде изисквано да въведете номера ѝ. Той се намира на лицевата част на картата. Когато вече сте извършили един депозит чрез някоя ваша карта, вече няма да бъде нужно да въвеждате номера ѝ отново. Ако сте въвели повече от една, ще може да избирате между тях от падащото меню. В случая вече има добавена карта. Имайте предвид, че например при разплащане чрез Skrill се изисква единствено вашия email адрес, с който сте се регистрирали при електронния портфейл;
 • Дата на валидност – тази информация също е на картата ви, като трябва да я изберете от падащите менюта;
 • Код за сигурност – това са последните три цифри на гърба на вашата карта, които също трябва да попълните, за да се извърши транзакцията;
 • Настоящ баланс – това поле показва сумата, с която разполагате към дадения момент. Тази информация се появява при повечето методи;
 • Сума на депозит BGN – това поле ще срещнете при почти всички методи, като в него попълвате желаната сума за депозит. Спрямо избрания метод, ще ви се покаже и минималната позволена сума за превод;

Когато сте готови с попълването на нужната информация, трябва само да изберете бутон Направи Депозит. Ако всичко е наред, транзакцията ще се обработи за няколко секунди и ще получите съобщение, че акаунтът ви е захранен с въведената сума.

Това е всичко, което трябва да знаете за извършването на депозит към вашата Bet365 сметка. Едва ли може да се обърка нещо, понеже при грешно въведена информация транзакцията няма да се изпълни и системата ще ви даде грешка. Като цяло тя е доста удобна и предоставя разнообразни опции за захранване на сметка. Изборът е сведен до самия клиент, а възможностите са налице.

Видяно 355 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!