Как да депозираме пари в сайта на Sesame.bg?

0
sesame депозит на пари
Депозит на средства в Sesame Онлайн.

Ако сте се насочили към новия онлайн букмейкър Sesame и искате да залагате на спорт или казино игри в тази платформа, е нужно да се регистрирате, а след това да преминете към депозит с реални пари. За да се случи това, операторът е предоставил немалко методи, от които да се възползвате. Какви начини за разплащане предлага системата и колко най-малко трябва да депозирате, за да залагате, ще научите в следващите редове в този материал по темата.

Вход в Sesame


Откъде да извършим депозит в Sesame?

За да депозирате в Sesame, е нужно да сте се регистрирали в сайта, а след това да влезете с избраните от Вас потребителско име и парола. Ако го направите, ще имате достъп до всички услуги в онлайн платформата, включително и до депозитите на пари. На първо време Ви съветваме да погледнете в горния десен ъгъл, където ще видите бутона „Депозит“, на който трябва да кликнете. По този начин ще се отворят всички достъпни начини за разплащания.

сезам акаунт - депозит

Букмейкърът е предложил най-разнообразни методи за захранване на игралната сметка. Ако обаче не виждате някоя от опциите, които ще посочим, то това се дължи на факта, че все още не са пуснати в употреба. В разговор с поддръжката ни увериха, че всеки от публикуваните на сайта им методи за депозиране, ще бъде достъпен в най-скоро време, след официалното откриване.


Методи за депозит и лимити в Сезам

На ваше разположение са цял куп методи за депозиране на пари, сред които банкови преводи, банкови карти, електронни портфейли, специални устройства и каси за комунални услуги. За да бъдем още по-изчерпателни, ще Ви предложим списък с опциите за разплащане, както и всички изисквания за минимален депозит и максимално допустимите суми за депозиране в този уебсайт:


Важно е да напишем, че системата приема разплащания с дебитни карти – VISA и MasterCard. При плащане с банкова карта е необходимо да бъдат въведени допълнителни данни за картодържателя, номера на картата, кода за сигурност и други, които ще Ви бъдат поискани. Депозити с чужди банкови карти, няма да бъдат допускани в системата, тъй като операторът ще изиска от Вас да се верифицирате, прибавяйки снимка на лицевата част на картата в системата.


Обобщение

Общо взето това представляват депозитите при онлайн букмейкъра Сезам. С оглед на горепосоченото, няма да имате никакви проблеми да депозирате, стига да се съобразите с правилата и изискванията, които описахме. Налични са немалко методи, като по-голямата част от тях Ви гарантират незабавно отразяване на захранената сума. Сега обаче е време да се разделим с пожелания за успех със залозите в сайта, и ще се надяваме, че това ръководство е било полезно.

Видяно 64 пъти
Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.