Деактивиран / Изтрит Акаунт в Inbet | Жалби за Инбет

Отворено
От Alex Stoyanova
На 03.06 инбет деактивираха акаута ми без основателна причина. Казаха, че тази седмица ще има информация, след което ми заявяват, че все още не могат да ми кажат защо акаунта ми е заключен, и кога ще го отключат. Имам заключена значителна сума. Доста пъти ги молих за информация, но отказват да ми я предоставят. Бях пуснала теглене, което стоя не одобрено около 3 дни и последва заключване.

6 коментара

Коментирай
 1. Киро В
  За съм с незавършена "верификация" след изпращане на лична карта, дебитна карта, шофьорска книжка, сметка за интернет, банково извлечение и бележка от общината за адрес. Искат "документ за доход с подпис и печат", подал съм жалба в Нап. Откраднати 3538 лв баланс, депозитите са около 1700.
 2. Diyan Konov
  По същото време и на мен ми го заключиха, 3 месеца вече не ми дават информация и не ми връщат парите. Не се регистрирайте там!
 3. DMC COOPER
  Здравейте, имате ли някакво развитие по този въпрос? Същият случай беше и при мен - заявено теглене ден по-рано и блокиране на акаунта вечерта на 03/06. Множество чатове през този период, но без никаква съществена информация освен, че нямат никаква идея какво се случва и да проявя търпение. Днес търпението ми очевидно е на привършване. Моят заключен баланс мисля, че не се брои към големите - около 280лв., но поведението им е доста притеснително. Споделете, моля, ако има нещо ново при вас. Днес ще пусна и жалба, но както знаем, рядко се стига до някакъв резултат.
 4. Наталия Пенева
  Бях си направила акаунт в inbet. Депозирах 200 лв и взех 200 лв бонус. След седмица и половина успях да превъртя бонуса. Последва процеса на верификация, испратих си лична карта, след което ми я одобриха и пуснах заявка за теглене. Оказа се че парите ми са изпратени с грешно ЕГН, въпреки че бях изпратила документ за верификация, който бе одобрен успешно. Последва множество емайли и съобщения към техните отдели но вече от почти 2 месеца чакам за отговор, в следствие на което също ми блокираха и акаунта, може би мислейки си че ще оставя нещата така и да оставя тази сума на тях, която между друго
  Виж още
  то е 700 лв. Искаха ми и селфи с личната карта, с която да удостоверят самоличността ми и така ми казаха да чакам емайл от тяхна страна и така вече 1 месец без отговор.
 5. Мартин Бахчевански
  Странното е, че моят случай е абсолютно същия, даже на същата дата затвориха и моя акаунт. Отново без основателна причина, отново напразни обещания за ъпдейт "другата седмица" и всичко останало, което сте споменала. Големи шанаджии се оказват тези inbet, правят си каквото си поискат с потребителите. Клетата българска действителност, в която няма адекватен орган за регулиране на хазарта. nnДано се намери кой да ни съдейства и на двамата за тази гавра.
 6. DMC COOPER
  Update: След разговор с човек от НАП разбрах, че случаи като нашите изобщо не са изолирани. Става дума за масирана акция на сайта, с презумпцията клиентите да се отчаят и съответно откажат от конфискуваните суми. Съветът им е да не спираме да се свързваме с чат-съпорта, макар на пръв поглед да изглежда безсмислено. Моята жалба е потвърдена и пренасочена за последващи действия, препоръчвам ви да си пуснете оплакванията. Поискайте и чат-архиви и ги прикачете, по задължение трябва да ви ги предоставят. Не се отказвайте, да се опълчим на мафията! :)
ПричинаAccount closure
Още жалби
Отворено
Лимит на залог – Betano
Неуспешно
Незплатена печалба / Затворен акаунт и Кражба – Sportingwin
Отворено
Лимитиран акаунт/Не мога да правя нови залози – Betano
Отворено
Забавяне на верификация – Sesame
Отворено
Лимитиран акаунт – Bet365
Отворено
Zatvoriha sekciq sport – Betano
Отворено
200 лв теглене – Sesame
Отворено
Заключен профил – Inbet
Отворено
459 депозита без процент възвращаемост те са най долните обирджии – Winbet
Отворено
Само Зареждам и ме Ограбват – Winbet Жалби
Отворено
Не получих полагащите ми се 50 лв безплатен залог в Inbet
Разрешено
Врификация – Inbet
Разрешено
Отказ за изплащане дори на лични средства – Inbet
Отворено
Winbet – Затваряне на акаунт (16-09-2021)
Отворено
Bwin – Проблем с верификацията (16-09-2021)
Отворено
Winbet – Безобразие
Отворено
Bet365 – Отказано плащане
Отворено
Efbet – НЕ ИЗПЛАТЕН НАЧАЛЕН БОНУС
Отворено
Winbet – Манипулиране,на машините,ограбване на народа и ограничаване на залог при игрите
Отворено
Efbet – Как да си получа парите
Отворено
Bet365 – Измамници
Отворено
Efbet – Теглене на пари.
Отворено
Winbet – ne moga da vlezna v saita
Отворено
Bwin – Не кредитирани суми!

Подай Жалба