Как да изтеглим покер софтуера на Bet365?

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

Ако сте фенове на покера и си търсите място за игра в Интернет, съветваме ви да не подминавате букмейкъра Bet365. Той разполага с доста добри условия за провеждане на покер игри и турнири, които са налични през т.нар. покер софтуер на Бет365. Той е нужен на всеки желаещ да опита от предложенията на бранда, така че ще ви разкажем как може да се сдобиете с него.

Bet365 покер софтуер – изтегляне

За да свалите платформата за покер игри към bet365, първо трябва да достъпите сайта на компанията. Следващата стъпка е да изберете раздел Покер от главното меню. Още в началната покер страница ще видите, че разполагате с бутон, който ви позволява да изтеглите софтуера. Нужно е само да изберете бутон Изтегли.

Имайте предвид, че така изглежда страницата, след като сте влезли в профила си. Ако нямате такъв, точно до бутона за изтегляне ще видите и бутон за Регистрация в сайта на компанията.

Към Bet365 Покер

Другият начин да изтеглите покер платформата на Bet365 е да достъпите раздел Упътвания. Още с отварянето му ще ви се зареди специалната страница за Покер софтуера към Bet365 и той автоматично ще започне да се изтегля. Във въпросната страница обаче ще намерите обяснения за изтеглянето и инсталирането на програмата. Това всъщност не е проблем, понеже няма никакви сложни изисквания.

Покер софтуера за мобилно устройство

Редно е да отбележим, че покер платформата на букмейкъра Bet365 е налична и за смартфони и таблети. Феновете на покера от британския букмейкър ще могат да му се насладят и в движение. За целта обаче отново ще трябва да изтеглят специалната апликация на мобилния bet365 покер. Тя е налична за двете най-големи мобилни операционни системи – iOS и Android.

Особеното тук е, че апликацията за iPhone и iPad е налична единствено в AppStore, докато приложението за Android се изтегля директно от сайта на бранда. Така се налага да го изтеглите от вашия компютър и да го прехвърлите на устройството си или пък директно да достъпите мобилната версия на Бет365 от вашия Андроид и да изтеглите софтуера. И двете приложения изглеждат по идентичен начин.

Защо е нужен покер софтуер за игри в Bet365?

Ако имате желание да се докоснете до покер предложенията на Бет365 онлайн, няма как да го направите без да изтеглите и инсталирате платформата. Няма значение дали ще го направите на своя компютър или на мобилното си устройство, важното е да инсталирате софтуера, за да имате достъп до всички онлайн игри, турнири, бонуси и други предимства.

Bet365 Покер е наличен единствено през тази платформа, като нямате шанса да играете директно през браузъра си, в сайта на компанията. Все пак самото изтегляне е безплатно, инсталирането става лесно, а полученият продукт е много добър. Ще ви е нужно само да използвате вашите потребителско име и парола, за да достъпите покер предложенията на бранда през софтуера. Той зарежда бързо, разполага с лесна навигация, така че за вас остава единствено да демонстрирате уменията си на покер играч.

Видяно 179 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.