Как да изтеглим покер софтуера на Bet365?

Ако сте фенове на покера и си търсите място за игра в Интернет, съветваме ви да не подминавате букмейкъра Bet365. Той разполага с доста добри условия за провеждане на покер игри и турнири, които са налични през т.нар. покер софтуер на Бет365. Той е нужен на всеки желаещ да опита от предложенията на бранда, така че ще ви разкажем как може да се сдобиете с него.

Bet365 покер софтуер – изтегляне

За да свалите платформата за покер игри към bet365, първо трябва да достъпите сайта на компанията. Следващата стъпка е да изберете раздел Покер от главното меню. Още в началната покер страница ще видите, че разполагате с бутон, който ви позволява да изтеглите софтуера. Нужно е само да изберете бутон Изтегли.

Имайте предвид, че така изглежда страницата, след като сте влезли в профила си. Ако нямате такъв, точно до бутона за изтегляне ще видите и бутон за Регистрация в сайта на компанията.

Към Bet365 Покер

Другият начин да изтеглите покер платформата на Bet365 е да достъпите раздел Упътвания. Още с отварянето му ще ви се зареди специалната страница за Покер софтуера към Bet365 и той автоматично ще започне да се изтегля. Във въпросната страница обаче ще намерите обяснения за изтеглянето и инсталирането на програмата. Това всъщност не е проблем, понеже няма никакви сложни изисквания.

Покер софтуера за мобилно устройство

Редно е да отбележим, че покер платформата на букмейкъра Bet365 е налична и за смартфони и таблети. Феновете на покера от британския букмейкър ще могат да му се насладят и в движение. За целта обаче отново ще трябва да изтеглят специалната апликация на мобилния bet365 покер. Тя е налична за двете най-големи мобилни операционни системи – iOS и Android.

Особеното тук е, че апликацията за iPhone и iPad е налична единствено в AppStore, докато приложението за Android се изтегля директно от сайта на бранда. Така се налага да го изтеглите от вашия компютър и да го прехвърлите на устройството си или пък директно да достъпите мобилната версия на Бет365 от вашия Андроид и да изтеглите софтуера. И двете приложения изглеждат по идентичен начин.

Защо е нужен покер софтуер за игри в Bet365?

Ако имате желание да се докоснете до покер предложенията на Бет365 онлайн, няма как да го направите без да изтеглите и инсталирате платформата. Няма значение дали ще го направите на своя компютър или на мобилното си устройство, важното е да инсталирате софтуера, за да имате достъп до всички онлайн игри, турнири, бонуси и други предимства.

Bet365 Покер е наличен единствено през тази платформа, като нямате шанса да играете директно през браузъра си, в сайта на компанията. Все пак самото изтегляне е безплатно, инсталирането става лесно, а полученият продукт е много добър. Ще ви е нужно само да използвате вашите потребителско име и парола, за да достъпите покер предложенията на бранда през софтуера. Той зарежда бързо, разполага с лесна навигация, така че за вас остава единствено да демонстрирате уменията си на покер играч.

Как да изтеглим покер софтуера на Bet365?
Рейтинг 5.0 от 11 мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X