Език на сайта на Уинбет – избор и промяна

0
Видове езици на сайта Winbet
Видове езици, избор и промяна в сайта на Winbet.

В днешно време онлайн букмейкърските сайтове за залози са доста разпространени. Чрез тях всички залози на спортни събития и онлайн казино игри се превърнаха в доста лесно начинание. Един от популярните сайтовете у нас, където може спокойно да се насладите на множество предложения, е Winbet.bg. Брандът Уинбет вече се налага като основен в страната, а причините затова са много. За всеки един букмейкър е много важно да бъде наличен за голяма аудитория, а един от начините за постигането на това е сайтът да се предлага на различни езици. Този на Уинбет разполага с повече от един език, като в тази статия предстои да видим на какви езици е достъп и откъде се прави избор на език.

Вход в Winbet


На какви езици е достъп Winbet?

Компанията най-вече е позната в България, откъдето и стартира своята дейност. Разбира се, ще трябва време, за да може да се развие и на чужди пазари, но към момента сайтът на Уинбет е наличен на два езика. Може би се досещате, че един от тях е именно български. Той се зарежда автоматично, когато осъществите достъп до сайта през България. А, ако опитате да влезете от чужбина, ще ви се покаже английската версия на сайта. Английският е другият език, на който е достъпна платформата на букмейкъра Winbet. Засега само тези два езика са налични, но с течение на времето очакваме от бранда да добавят и още.


Избор и промяна на език

Във всеки един момент може да изберете изгледа на езика на сайта. Това се прави чрез специалния бутон, който се намира на лентата, разположена в най-горната част на сайта. Горе вдясно ще видите падащо меню с избор на език. От там може да превключите към желания изглед. Хубавото е, че тази възможност се предоставя където и в сайта на Уинбет да се намирате.

Ето как да разпознаете бутона и как да си изберете език:

Бутон за смяна на език в сайта на Уинбет

Стандартно ви се показва избраният език, на който в дадения момент е активен сайтът. За да промените изгледа трябва само да изберете върху другия език, да изчакате страницата да презареди и вече ще бъде достъпна на последно избрания език.

Да, Winbet не предлага куп различни езици, на които да е наличен. Компанията обаче предлага двата, които интересуват много голяма част от българите. Точно затова сайтът е наличен на български – защото е насочен към родните потребители. Английският език пък изглежда задължителен за всеки един сайт, който желае да се развива в тази сфера. Според нас двата езика, на които Уинбет е наличен, са напълно достатъчни за всички родни любители на залаганията в мрежата.

Видяно 75 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.