Исландец отрече куриозна история, Сърна благодари на феновете 

Kristiyan Kyulyunkov
0 Коментари

Исландската звезда Кари Арнасон отрече доста любопитна история след отстраняването на Англия от Евро 2016.

Исландците се представиха впечатляващо срещу именития съперник в понеделник, като именно Арнасон бе сред най-добрите. Бившият играч на Родъръм и Плимут даде асистенция за първия гол на тима си и игра отлично в защита. 33-годишният футболист описа като „най-великия момент“ в кариерата си успеха над съперника и мястото сред последните 8. След срещата обаче се появи информация, че Арнасон е чул Хари Кейн да пита съдията дали при загуба Англия отпада. Джо Харт пък крещял, че с тази игра срещу Франция ще е доста трудно. Дали наистина това не е истина, остава загадка, тъй като е твърде възможно от уважение към съперника Арнасон да е решил да си замълчи.

„Никога не са казвали тези неща. Всъщност доста ни уважаваха и повечето ни стиснаха ръцете“, заяви ветеранът.

Капитанът на Хърватия Дарио Сърна от своя страна благодари на феновете, които подкрепяха него и тима по време на Европейското. Бащата на ветерана почина по време на шампионата, но той изведе състава си във всички мачове, макар трудно да сдържаше сълзите си.

„Мили фенове, няма с какво да опиша огромната ви любов, без която нямаше да мога да мина през най-трудния период в живота си. Никога няма да забравя. Благодаря на всеки един човек, на всяко съобщение, на всеки вик, на всяко ръкопляскане. Ако можеше да се равняваме на феновете, щяхме да сме световни шампиони.

Простете ни за цялата тъга и сълзи в края, повярвайте, ние искахме да продължим колкото вас. Хърватия завинаги!“, гласеше емоционалното изявление на футболиста в Инстаграм.

Скай Спортс от своя страна разкриха, че Рой Ходжсън е загубил доверието на играчите си още по време на груповата фаза. Ключови футболисти на Англия са били шокирани от това, че се играе с 4-3-3 при положение, че тази схема почти не е отигравана през 2016. Участието на Рахийм Стърлинг срещу Исландия също е повлияло, предвид факта, че крилото показа липса на увереност. Правенето на 6 промени при ремито 0:0 със Словакия също е било изнервящо за футболистите. Държането на Уейн Рууни в халфовата линия и оставянето на Адам Лалана резерва срещу Исландия са допринесли още за демотивацията на играчите.

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 мнения за Исландец отрече куриозна история, Сърна благодари на феновете 

Напишете мнение

    Няма мнения, бъдете първия коментирал!