Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Илич: Феновете разбраха колко много значат за нас

0
Саша Илич
Снимка: lap.bg

Треньорът на ЦСКА Саша Илич остана здраво стъпил на земята победата на отбора си срещу Базел. Специалистът е наясно, че реваншът в Швейцария ще е много по-труден и голът аванс не носи класиране.

„Честитя на отбора за фантастичния мач и победата, която извоюваха. Искам да поздравя феновете – и днес разбраха колко много означават за нас. И трето – видяхте как Базел са изключително опасен отбор, който може да накаже всяка грешка. Трябва да разберем, че днес беше само първата част, следващата е след седмица в Швейцария“, започна Илич.

„Базел е изключителен отбор, имат футболисти, които за секунда могат да накажат всяка една грешка. Грешките в Швейцария трябва да ги сведем до ниско ниво. Имаме седем дни да се подготвим. Отлично се справи Християн Петров, показа характер. Може и да не е неговата позиция, при мен това му е първа мач на фланга, но съм много доволен от него“, призна специалистът.

„Когато става въпрос за самочувствие, имаме футболисти, които играха там преди две години. Предишният мач беше по време на коронавируса, нямаше фенове по трибуните, сега ще бъде съвсем различно. Трябва да играем още по-умно“, допълни Саша Илич.

Видяно 11 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.