Bwin предизвиква всички майстори на прогнозите с игра за Световното по футбол

3
Bwin игра с прогнози - Football Mania
Игра с прогнози за Световното по футбол за 2018 г. от Bwin.

Компанията разработи игра, която предлага страхотни награди за участниците в Мондиал 2018. Букмейкърската компания Bwin изглежда има интересни планове за предстоящото Световно първенство по футбол в Русия през лятото на 2018 г. Спечелването на всяка една обаче изисква изпълнението на определени условия. По-надолу в този материал ще ви разкрием различните характеристики на играта Football Mania от Bwin и качествата, които тя притежава.


Условия за включването в играта

Играта е валидна от 1 Май до 13 Юни. Всеки ден в този период може да правите прогнози за Световното първенство, като е позволена една цялостна прогноза за ден. Самите прогнози се състоят в попълване на интерактивна схема на турнира, която изисква от вас да посочите подреждането в груповата фаза, победителите в елиминациите, шампион на турнира и точен резултат в редовното време за финалната среща. Прогнози може да извършвате всеки ден, но всяка една трябва да бъде потвърдена. Това става чрез поставянето на какъвто и да е спортен залог в сайта на Bwin, извършен в същия ден, в който сте дали прогноза за играта.

Дори да имате повече от една успешна прогноза в края на играта, то само най-добрата от тях ще се зачита, понеже може да грабнете само една от наличните награди. Това обаче ви стига, понеже наградите са добри, а и вземате възможно най-добрата. Залогът, с който потвърждавате прогнозата си за играта, трябва да отговаря на следните условия:

 • да бъде на спортно събитие, различно от виртуалните спортове;
 • да се заложат реални парични средства от сметката ви;
 • изключват се залози с безплатни суми или такива, които са затворени с помощта на Cash Out;
 • отменените залози също не се зачитат;

Всяка една валидна прогноза се показва като такава във вашия профил на следващия ден, след като е създадена. Имайте предвид, че единствено потребители с регистрация в системата на Bwin могат да участват в играта.


Наличните награди от играта

Има 5 вида награди, които Bwin предоставя за тази игра с прогнози. Нека видим какви са те, като започнем от най-голямата.

Награда от €333 333 за най-добрия майстор на прогнозите
Спечелването на тази награда изисква точно познаване в една прогноза на:

 1. правилно подреждане на отборите във всяка група
 2. правилно посочване на всеки победител във фазата на директните елиминации
 3. правилен избор за шампион в турнира
 4. правилно посочен точен резултат за финала, като се гледат редовните 90 минути

Ако има повече от един участник, изпълнил тези изисквания, наградата се разделя поравно. Сумата се превежда по игралните сметки на печелившите и не се изисква превъртане.


Втората награда е €33 333
Тя се дава при правилно познаване на:

 1. отбора, завършил първи
 2. отбора, завършил втори
 3. отбора, завършил трети

Отново сумата се разделя на равни части, ако има повече от един печеливш участник. Тук обаче важи правилото за превъртане на наградата. За спортни залози се изисква разиграване от 3 пъти на залози с коефициенти поне 1.50, докато при казино игри се изисква превъртане от 10 пъти размера на наградата. Има срок от 30 дни за превъртането.


Награда от 33 евро безплатен залог
Печелят я тези от участниците, които правилно са посочили:

 1. победителите във всяка една група

 


Награда от 3 евро
Тази награда отново е за безплатен залог, който се дава на всеки участник, посочил:

 1. правилен точен резултат за финала

 


Награда 1 евро
Тя е предназначена за всички участници, кои правилно са посочили:

 1. победителя в турнира

Всяка една награда за безплатен залог се дава до 24 часа след края на играта, т.е. след края на Световното първенство. Безплатните залози са валидни 7 дни за спортни залози, като при евентуални печалби от тях се дават само нетните суми на залога.


Нашето мнение

Играта на Bwin е доста атрактивна и си заслужава вниманието на всички фенове на футбола. С нея може да се спечели доста, така че си струва да я опитате. Нужни са ви само регистрация, правилни прогнози и поне минимален залог за потвърждаване. Ние ви желаем успех.

Видяно 53 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

3 коментара

Коментирай
 1. Маргарита
  Бразилия
 2. Иван Семков
  Германия е световен шампион.
 3. Мартин
  Бразилия ШАМПИОН