Нова игра с футболни прогнози BIG 5 от Palms Bet

Kristiyan Kyulyunkov
1 коментара
palmsbet бонус игра BIG 5

Ако обичате спортните залози и прогнозирането на мачове, ще бъдете доволни да разберете за новата игра на Palms Bet. Българският букмейкър създаде играта BIG 5, която събира в едно залозите и прогнозирането на футболни мачове. В играта могат да вземат участие всички регистрирани играчи на букмейкъра, като голямата награда във всеки неин кръг е 5000 лева. Предстои да разберем всички условия и правила за тази бонус игра.


Същност и правила на BIG 5 от Palmsbet

Играта на Palms Bet BIG 5 е насочена към всички регистрирани играчи на букмейкъра, които ще трябва да изпълнят определено условие, за да могат да участват за наградите в нея. Самата игра е разделена на кръгове, като всеки кръг продължава в рамките на една календарна седмица. Във всеки кръг букмейкърът избира 5 мача от топ шампионатите по футбол на Европа, за които всеки класирал се потребител може да даде прогноза за краен точен резултат. Преди това обаче трябва да се изпълни конкретно условие.

За да имате възможност да се включите в играта от Палмсбет, първо ще трябва да имате уредени залози на стойност 50 лева в рамките на делничните дни от седмицата – от понеделник до петък. Освен това, залозите ви трябва да са на мачове от секцията На Живо в сайта на Palms bet, без значение от коефициентите и избраните пазари. Ако изпълните това условие, ще получите достъп до прогнозирането на петте мача. Прогнозите трябва да дадете преди началото на първата среща, а самите мачове се провеждат през уикенда. Имайте предвид, че във всеки един кръг, потребител може да има само една прогноза за избраните срещи.

Ако се чудите защо играта се казва BIG 5, ето и отговорът. Причината е, че петте мача за прогнозиране в играта се избират от топ 5 на футболните лиги в Европа. Това са:

  • Висша лига на Англия
  • Лига 1 на Франция
  • Бундеслига на Германия
  • Ла Лига на Испания
  • Серия А на Италия

Ако се класирате за прогнозирането на мачовете и дадете своите прогнози, може да спечелите награда. Печалбите са под формата на безплатен залог, който може да използвате в спортната секция на сайта. Вашата награда зависи от броя мачове, които познаете, като наградите са както следва:

  • при 5 познати мача – 5000 лв. безплатен залог
  • при 4 познати мача – 250 лв. безплатен залог
  • при 3 познати мача – 50 лв. безплатен залог

Както и сами може да се убедите, наградите са доста апетитни. Голямата печалба от 5000 лева дори надвишава всички текущи бонус оферти на Palmsbet за залози на спортни събития. Нужно е да отбележим, че към всеки брой познати мачове има максимална сума за раздаване, в случай че повече от един играч се класира за конкретната награда. Максималната сума при 5 познати мача е 20 000 лева, при 4 срещи е 10 000 лв., а при 3 познати мача е 2500 лв. При голям брой печеливши, общата сума се разделя наравно.

Участвайте в BIG5


Използване на безплатните залози

След като вече разгледахме какви са условията на играта и как се печелят бонусите, нека видим и какво се случва с тях, след като ги спечелите. Когато получите бонус безплатен залог от Palms Bet, ще го видите в акаунта си. Него може да използвате за залози на спортни събития, като трябва да го направите до 30 дни след получаването на бонуса.

Правилото е общата сума на получената награда да бъде заложена веднъж, без да има ограничение във вида на събитието, опцията за залог или коефициента. Ако вашият залог загуби, няма нищо различно, но ако вашият залог спечели, ще получите единствено чистата печалба от този залог, като сумата на безплатния залог се изключва. Получената печалба вече може да използвате както намерите за добре.

Запомнете, че не трябва да се опитвате да играете срещу правилата на играта от Palms bet, понеже букмейкърът си запазва правото да ви изключи от нея.


Мнението ни за играта

На пръв поглед играта BIG 5 от Palms bet изглежда доста атрактивна и предлага големи суми, които могат да се спечелят. Самото класиране за играта обаче не е с най-леките изисквания. Ако сте от активните залагащи в Палмс бет, едва ли 50 лева за 5 дни от залози на живо ще са проблем, но има доста играчи, които няма да могат да изпълнят това условие. По този начин те няма да могат да вземат участие в играта с прогнози. Това е единственият недостатък според нас, но иначе играта е доста добра и е уникална за българския пазар.

Видяно 61 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

Един коментар

Публикуване
  1. borita
    Благодаря за хубавата игра!