Хърватия и Испания с удобен хикс

[wpse_team_form id=5156]

Прогноза Х
Вторник 21 юни 22:00 ч.

[wpse_team_form id=5162]

Солидната в отбрана Испания излиза срещу състава на Хърватия в шоу мача на група „D”.

Испанците са начело в групата с 6 точки от 2 мача, в които вкараха 4 гола и не допуснаха нито един. Висенте Дел Боске и компания са част от малкото отбори, които се класираха напред още след втория си мач. Хърватите пък изпуснаха преднина от 2 гола в последния си мач с Чехите и направиха хикс, за да пропуснат да си гарантират място напред още в този момент. Сега те ще трябва да не пазят енергия, а да се раздадат в срещата с фаворита Испания. Момчетата на Анте Чачич имат нужда от поне точка в мача, за да са сигурни в класирането си.

Испания пък вече е в следващата фаза и вероятно ще направи някои промени в състава, за да си починат титулярите и да поиграят резервите. Вероятно Дел Боске ще пусне футболисти, които могат да направят разликата в по-късни етапи от турнира. Испания игра с Хърватия в групите на предишното Европейско и спечели мача с 1:0.

Хърватия и Испания са играли 2 пъти през 21 век в контроли. И двата мача Хърватия не спечели. В последните им 5 двубоя испанците са печелили 3 пъти. Последният успех на „шахматистите“ е от 1994 година. Мачът е труден за предвиждане, тъй като и двата състава ще са ОК с равенство. Испанците ще вземат групата, а съперникът ще се класира напред.

Досега Ла Роха се представя на ниво и впечатли с головете срещу Турция. Хърватия също е класа.

Прогноза Х

Коефициенти в Ефбет за Х: @3.10.

Добри коефициенти в:

коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет

Хърватия и Испания с удобен хикс
Рейтинг 0.0 от мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X