Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Грабни до 10 лв. бонус безплатен залог всеки ден от Palms Bet

0
palmsbet бонус безплатен залог всеки ден 10 лева
Бонус безплатен залог до 10 лв. от Palms Bet всеки ден

Palms Bet дава на всички свои потребители възможността за активиране на бонус безплатен залог до 10 лева всеки ден в рамките на промо периода. Той започва на 02.10 и продължава до 31.12.2021 г. Това ще рече, че имате на разположение цяла седмица, в която да се възползвате от този бонус. Как точно се активира той и какви са правилата към него, ще ви разкажем в следващите редове.

Активирай безплатен залог


Как да взема 10 лв. безплатен залог от Palms Bet?

Активирането на безплатният залог става чрез извършване на успешен ден депозит по сметката ви. Има няколко стойности на бонуса, които може да активирате. За целта:

  1. Отворете своя Palms bet акаунт и изберете бутона за депозит по сметката си.
  2. Приемете офертата за безплатния залог до 10 лв.
  3. Ако депозирате 20 лв., ще получите 4 лв. безплатен залог, а при депозит от 42 лв. получавате 8,40 лв. бонус.
  4. Максималният бонус от 10 лв. се активира с депозит на стойност поне 50 лева.

След като завършите успешно своя депозит, ще получите бонуса по сметката си. Той ще бъде валиден само за залози в спортната секция на събития преди мач и на живо.


Как да използвам получения безплатен залог от Палмс бет?

Безплатният залог има ясни правила за залози, които гласят, че при използването му, от него печелите единствено чистата печалба от залога. Например, ако получите залог от 10 лв. като бонус и го използвате на събитие в коефициент 1.50 и спечелите, ще получите единствено чистата печалба от залога. В случая тя е на стойност 5 лева. Това правило не е новост за тези от вас, които познават бонусите на Palms bet, понеже така работят всички безплатни залози в сайта.

За да изтеглите печалбите от получения бонус, трябва да превъртите веднъж сумата на депозита и бонуса. Имайте предвид, че всеки бонус безплатен залог в тази промоция е валиден в рамките на 15 дни. Хубавото е, че може да се възползвате от такъв всеки ден в рамките на бонус периода.

През уикенда спортните събития изобилстват, но и през седмицата такива няма да липсват. Това е добър атестат да се възползвате от офертата и да извлечете максимума от нея, докато правите регулярните си залози в Palms bet.

Видяно 73 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.