Гонзо взе решение, след което срамът може да е вечен

1
Георги Иванов
Снимка: lap.bg

Георги Иванов има един мач в качеството на национален треньор на България. Това е равенството с Гибралтар 1:1, вероятно една от най-срамните страници във футболната ни история. Няколко дни по-рано Грузия ни разби в Разград с 5:2, а можеше да ни качи и на двуцифрен резултат.

Сега в неделя вечер ще гостуваме на същия този отбор и очакванията са да ни бият като тъпан. Изключително неприятни новини дойдоха, след като делегацията ни кацна и потегли към местния хотел. Двата автобуса с националите са се сблъскали, при което Тодор Неделев беше приет в боиница и опериран.

Дано с Тошко всичко е наред, в неделя след обяд чухме мечтаната новина, че вече е в съзнание и контактен. Останалите от отбора са в шок от случилото се. Едва ли на някой от тях изобщо му минава мисъл за футбол в момента. Освен претърпели тежка катастрофа, те няма как да не са уплашени и за своя съотборник и приятел.

От УЕФА предложиха на България да се отложи мачът с Грузия. Гонзо обаче бил на мнение, че това не е нужно. Добре де, господин Иванов, как очаквате да изглежда селекцията ви в неделя вечер? След три тежки резултата в рамките на седмица и транспортно произшествие. Докато техен колега бере душа в болницата.

Безумие е този мач да се играе сега и Гонзо трябва да бъде сочен с пръст, ако отново ни качат на резултат. Срамът преди седмица беше голям, но сега би могъл да е исторически! 

Видяно 19 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.

Един коментар

Коментирай
  1. Stoyan Rusev
    Ей червени драскачи