Winbet секция „Гонки с кучета“

Valentin Tanev
0 коментара
виртулен спорт

Виртуалните спортове набират все по-голяма популярност. Ето защо букмейкърите се стремят непрекъснато да включват нови попълнения в своите секции с виртуални предложения. В този материал ще разгледаме всичко най-любопитно около „Гонките с кучета“ в сайта на Winbet, който предлага множество спортни залози и казино предложения.

Вход в Winbet


  Откъде може да достъпим секцията?

достъп до секцията 'Гонки с кучета' в winbet.bg
Как да достъпим секцията „Гонки с кучета“ в сайта на букмейкъра Уинбет

Последвайте ни в следващите бързи стъпки и след няколко секунди вече ще можете да се наслаждавате на всички виртуални предложения, като например „Футбол – виртуална лига“, „Футбол – виртуална евро купа“, „Тенис“, „Баскетбол“ и „Конни надбягвания“.

  1. Влезте в сайта на Winbet.
  2. Изберете категория „Виртуални“ от основното меню в платформата.
  3. Отляво ще се появи ново меню за бърза навигация към различните виртуални секции.
  4. Изберете „Гонки с кучета“.

Разбира се, че ще ви е необходима регистрация, в случай, че желаете не просто да наблюдавате дадено събитие, но и да заложите на него. Повече за това ще поговорим в следващата част.


  Какво ще открием в секцията „Гонки с кучета“ в сайта на Winbet?

провеждане на състезания в Уинбет гонки с кучета
Изглед от провеждане на състезания в секцията „Гонки с кучета“ в Winbet

След като веднъж сте достъпили раздела с виртуални спортове и по-конкретно секцията със залози за гонки с кучета, първото, което ще видите е екрана, на който можете да следите всички състезания в реално време. Разбира се, разполагате и с календар на състезанията, в който можете да проследите всички минали или предстоящи състезания. Неговата цел е изцяло информативна, като освен това отляво на всяко събитие има и таймер, отброяващ отставащото време до старта на състезанието. По този начин знаете точно с колко време разполагате, преди да започне състезанието, което ви интересува.

Нека обърнем внимание и на съществената част, а именно залозите. За тях разполагате с електронен фиш, който е позициониран отдясно на вашия екран и видеото за съответното състезание. За да осъществите какъвто и за било залог вече споменахме, че трябва да имате акаунт в платформата на Уинбет. В противен случай ще можете единствено да гледате протичащите събития, без да имате възможността да заложите.

Можете да изберете между „обикновен фиш“ и „система“. След което, разбира се, трябва да сте посочили събитието, за което да поставите и съответния залог. Накрая остава да натиснете зеления бутон, гласящ „Заложи“. Пожелаваме ви успех!


Заключение

Приятно впечатление остава у нас фактът, че Winbet не спира да развива своя раздел с виртуални спортове. Наистина разнообразието не е толкова голямо, но не бива да се пренебрегва това, че всички спортове, които са налични са с наистина превъзходно качество. Предлагаме ви сами да опитате залозите в секцията „Гонки с кучета“ и ако желаете, да споделите с нас и останалите играчи какви са вашите впечатления в секцията с коментари.

Посетете Winbet

Видяно 9 пъти
Валентин Танев

Валентин Танев

Валентин Танев е един от спортните експерти в Нострабет. Умее да сравнява предлаганите фукнции, пазари и коефициенти. Занимава се с проучвания и изготвяне на задълбочени анализи за реномираните компании за залагания.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!