Младост Подгорица има силите да удържи Гандзасар като гост

0

Начало: Четвъртък 6 Юли 19:00 ч.

Арменският Гандзасар ще приеме представителят на Черна Гора Младост Подгорица, в среща реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Първият мач завърши 1-0 за Младост, така че домакините от Армения ще са по-настойчивият тим на реванша. Победителят ще срещне Щурм Грац в следващата фаза на надпреварата.

Новините при Гандзасар

Вратарят на арменския тим направи доста силен мач преди седмица, когато Младост успя да спечели само с едно попадение. Гандзасар завършиха на втора позиция в арменското първенство и така си спечелиха евроквота. Иначе, няма с какво да се похвалят в състава си. Ще се надяват домакинското предимство да им донесе шансове срещу черногорците. Спортната Борса на Betfair ще ви даде доста интересни възможности за залог, а освен това букмейкърът ви посреща с бонус от 100 евро при първа регистрация.

Вестите за Младост Подгорица

Черногорският представител Младост завърши на трета позиция в последното издание на шампионата. Тимът изигра сравнително силен първи мач, в който можеше да си осигури и по-изразителна победа, ако не бяха добрите намеси на арменския страж. Младост ще направи всичко по силите си, за да оцелее в Армения и поне да задържи преднината си.

Гандзасар vs. Младост

Двата тима разполагат с приблизително еднаква класа в съставите си. Първата среща показа, че Младост умее да създава по-добрите положения, но и домакинският фактор изигра роля. Сега нещата са в ръцете на Гандзасар, които са домакини. Не очакваме чудеса от тяхна страна, като според нас гостите в мача ще успеят да продължат напред. За реванша ще прогнозираме равенство в крайния резултат. За попаденията ще предположим под 2,5 гола в мача.

Прогноза: Х, под 2,5 гола

Коефициент в Bet365 за Х: @3.20

Видяно 4 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.