Информация за футболните прогнози

Футболът в повечето случаи е непредсказуема игра, тъй като в наши дни отборите са почти равностойни, а думата „фаворит” се чува все по-рядко. Разбира се, за да се справим с мисията по предвиждане на един мач, можем да се доверим на футболни прогнози от експерти, журналисти и хора, които следят конкретно първенство от близо. Последните дават своите предвиждания за крайния завършек на мачовете от различните футболни първенства и турнири.


футболни прогнози

Футболните прогнози биват различни видове, така че ние ще им отделим малко повече време в този надяваме се интересен и полезен за феновете материал. Ще обърнем внимание на това как се създават прогнози и кои са най-известните техники за предвиждането на мачовете.

Какво трябва да знаем за обоснованите прогнози?

В света на спорта съществуват така наречените обосновани футболни прогнози. Те са плод на дълги анализи от страна на специалистите, така че може да им се има по-голямо доверие. За да се създаде една обоснована прогноза е нужно да се вземат предвид фактори като статистика, моментно състояние на тимовете, липсващи или наказани играчи и много други. Обикновено обосновани прогнози можем да открием в пресата, интернет или да гледаме по спортните предавания. Тук обаче трябва да се има предвид, че понякога и обосновката не върши работа.

Естествено, анализираните прогнози са за предпочитане пред всички останали, защото са подкрепени с факти. В много от случаите тези предвиждания се сбъдват, което помага на любителите на футболни залози да се сдобият с печалби. Все пак обаче има моменти, в които обоснованата прогноза не излиза, тъй като в дадения мач има изненадващ обрат.


Колко често се публикуват прогнози и как се съставят?

В Nostrabet.com публикуваме ежедневно футболни прогнози от най-интересните мачове в целия свят. Всеки, който се интересува от професионални прогнози може да ги намери тук при нас или във фейсбук страниците ни. Стараем се да даваме максимално точни предвиждания, за да имате по-големи шансове за печалба от залозите ви в букмейкърите, независимо дали са онлайн или в локални пунктове.

Ние съставяме футболни прогнози на база прецизен преглед на дадените мачове. Взимаме предвид историята на двубоите, факторът домакинство / гостуване, предишни сблъсъци, амбиции на отборите, състоянието на играчите и редица други важни неща. По този начин достигаме до заключението за изхода на актуалните срещи и ви предоставяме прогнозата.


Какво е нужно да знаем за успеваемостта на футболните прогнози?

В случай, че се работи усилено за съставяне на футболни прогнози, то последните със сигурност ще имат висока успеваемост. За съжаление не можем да гарантираме, че всяка една прогноза, която четете ще се сбъдне, тъй като във футбола се случва всичко и изненадите следват една след друга. Играчите могат да вникнат в прогнозите, които предлагаме, и да сравнят тяхното мнение с нашето. При положение, че мненията не съвпадат, то не сте длъжни да се доверите на предвиждането. Въпреки всичко, прогнозите в сайта ни претендират за голяма точност, защото в тях са използвани факти, аналитично мислене и прецизност на високо равнище.


Всекидневни футболни прогнози

ежедневни футболни прогнози

Погрижихме се да ви осигурим футболни прогнози за всеки ден, така че от рано да се запознаете с нашето виждане за крайния завършек на двубоите. На страниците ни ще откриете прогнози за днес и утре, както и топ прогнози за най-завързаните срещи от големите шампионати в Европа и други точки на света. Препоръчваме ви да следите редовно прогнозите в сайта, тъй като те ще ви помогнат да направите по-точни и печеливши залагания.

А сега ви предлагаме да погледнете прогнозите за днес, за да си набележите най-интересните мачове. Ние ще продължаваме да прогнозираме всички важни шампионати и турнири не само в Европа, но и в много други части на света. Надяваме се, че материалите ни ще бъдат от полза.


Информация за Математическите футболни прогнози

Математическите футболни прогнози се генерират автоматично. Това се постига чрез специален софтуер, който смята коефициенти и друга част от статистиката, като изкарва съответния знак. За съжаление този тип прогнози не се славят с голяма успеваемост поради причината, че не се взимат предвид важни неща около самите двубои. Калкулаторът няма как да знае кои футболисти са контузени, наказани или извън строя поради някаква друга причина.

За разлика от анализираните предвиждания, математическите футболни прогнози не могат да бъдат достатъчно изчерпателни. Понякога компютърният калкулатор може да извади и верни прогнози, но това по-скоро ще бъде някаква случайност, отколкото нещо, на което да се доверим изцяло. В интернет съществуват много сайтове даващи математически прогнози, така че ако искате да видите за какво става въпрос, то просто използвайте Google.

Нашият съвет е да четете само обосновани прогнози, за да разчитате на по-добри изгледи за успех. В крайна сметка всеки сам решава на какъв вид футболни предвиждания ще се довери.


Има ли понятие като „Сигурни прогнози“ на футбол?

Не, както написахме и по-горе в материала, сигурни футболни прогнози не съществуват. Ние можем да сметнем до каква степен е възможно дадена прогноза да се сбъдне, но не и да твърдим категорично, че предвиждането е достоверно. Ставали сме свидетели на невероятни изненади и обрати във футбола, което автоматично изключва съществуването на понятие като сигурни футболни прогнози. Това обаче не означава, че всички прогнози са обречени на неуспех, тъй като самите ние полагаме огромни усилия, за да предложим добри прогнози.


Предвижданията VS изненадите в мачовете

Футболните предвиждания не могат да бъдат максимално точни, заради изненадите в мачовете. Ако обаче четете обосновани футболни прогнози от експерти, е възможно тази изненада да бъде разгадана. Много от играчите не смеят да залагат на големите коефициенти, понеже ги смятат за признак на това, че даден отбор е аутсайдер. Ето точно в този момент добрите специалисти намират изненадата за мача и дават своите предвиждания.

В сайта ни работим за това да търсим изненадите във футбола и да ги прогнозираме. Големите печалби идват точно от изненадващите футболни резултати, като трудността е в това да се познаят. Препоръчваме ви да четете всички обосновки, тъй като в тях ще намерите решение на задачите за даден залог. В наше лице ще срещнете верен партньор, който ви помага да се поздравите със солидни печалби от футбола.


На какви прогнози да се спрем – Безплатни или Платени?

избор на футболни прогнози

В глобалната мрежа се намират безплатни и платени футболни прогнози. Платените претендират за по-голяма точност, тъй като са направени от експерти или напреднали играчи, но както вече разбрахме, сигурни прогнози не съществуват. От друга страна имаме достъп до напълно безплатни футболни прогнози, каквито има в нашия сайт. Те не са по-малко качествени от останалите, защото ние нямаме намерение да печелим пари на ваш гръб.

Ако все пак искате да четете платени прогнози, то тогава е добре да се спрете на наистина качествените сайтове, блогове и форуми в мрежата. Не е е правилно да влагате суми, само и само да прочетете предвиждания, които и сами може да направите. Тук още веднъж апелираме, преди да платите за прогнози, да разгледате нашата специализирана страница.

Не искаме да ви убеждаваме в нищо, но преди да изберете безплатни или платени прогнози си задайте въпроса, какво очаквате да видите и какви са вашите критерии за високо качество.


Как да изберем сайт, в който се предлагат футболни прогнози?

Гледайте сайтът за футболни прогнози да бъде богат на първенства и турнири. Не е достатъчно да присъстват предвиждания от няколко шампионата, защото играчите търсят разнообразие и искат да получат по-голям обем информация относно мачовете. В истински добрите сайтове присъстват прогнози за основните първенства като Премиер Лийг на Англия, Ла Лига Испания, Серия А Италия и Лига 1 Франция, но има предвиждания и за по-малките шампионати.

Естествено, една интернет страница за прогнози не може да мине и без най-големите турнири като Шампионска лига и Лига Европа. Тяхното отсъствие може да говори само лошо за сайта, така че ако такива предвиждания липсват, по-добре се ориентирайте към друго място в нета.

Другото, за което трябва да съблюдавате е уникалността на обоснованите прогнози. Ако сте срещали същите мнения и в други интернет страници, то най-вероятно говорим за плагиатство, а това не е никак хубаво. От първостепенна важност е да четете авторски предвиждания, тъй като само по този начин ще разберете, че даден човек е отделил достатъчно време за анализ.

Не на последно място поставяме и визията на сайта, защото ако информацията е разхвърляна и се чете трудно, значи авторът не се грижи достатъчно за посетителите си. Когато един сайт е грозен и притежава труден за разбиране интерфейс, значи и съдържанието в него не е на ниво. Правилната структура и дизайн помагат на потребителя да намери това, което търси.

Нашата препоръка е да не използвате много сайтове за футболни прогнози наведнъж. По-добре изберете един или два, но не се задълбавайте в по-големи бройки. Едновременното четене на много прогнози може да доведе до объркване и грешки при залаганията.


За какво да внимаваме, когато търсим футболни прогнози?

Едно от първите неща, които ни хрумва е, че е необходимо да правите проверка на футболните прогнози. Вижте дали стари публикувани прогнози в пресата или интернет са излезли или са били грешни. Това е най-лесният начин да разберете достоверността на дадените предвиждания. Освен това, ако плащате за прогнози, проверете източника на информацията. Не мислете, че задължително платените прогнози са дадени от експерти, тъй като всеки може да си направи сайт, и да изисква плащане за труда му да анализира футболните мачове.

Следващият ни съвет към потребителите се касае до източника на прогнозите. В интернет има много фейсбук страници и сайтове, където знайни и незнайни „експерти“ прогнозират футболни срещи. Потърсете място, където със сигурност се върши работа, а не се запълват просто редове. Авторитетните източници на футболни прогнози се намират на първите страници на търсачките, тъй като машините определят труда на собствениците като важен и значим за потребителите.

В пресата също се намират прогнози, но и там има риск от грешки. Желателно е да се вгледате в големите издания от сорта на вестник „Еврофутбол”, тъй като при тях има по-голяма вероятност предвижданията да се сбъднат и да останете доволни от експертните анализи на спецовете. От друга страна в малките спортни вестници се забелязват тенденциозни прогнози, защото авторите не са безпристрастни и държат на дадени отбори. Имена обаче няма да цитираме.


Кои са основните източници на футболни прогнози?

Представяме ви основните източници на футболни прогнози, от които можете да се възползвате. Преди да го направите обаче е желателно да се запознаете с всичко, което написахме до този момент, тъй като то със сигурност ще ви бъде от голяма полза.

  • Спортни новини по телевизията;
  • Спортни сайтове, блогове и форуми;
  • Фейсбук страници, twitter профили и др.
  • Спортни вестници;
  • Спортни радио предавания;
  • Приятелски разговори.

Не забравяте, че ви също можете да правите футболни прогнози. За да стане това обаче е нужно да имате съответната подготовка включваща статистика за мачовете, оглед на актуалните вести около отборите, преценка на предлаганите коефициенти и не на последно място личното ви и безпристрастно мнение. По този начин вие ставате един от източниците на предвиждания.


Финални думи

За щастие на играчите има футболни прогнози, които значително повишават шансовете им за печалба. Не бива обаче да се хвърляме на всяка срещната прогноза било то в интернет, било някъде другаде. Старайте се да разчитате внимателно обосновките и коментарите към всяка прогноза, до която сте се добрали. По този начин ще сведете грешките до минимум.

Информация за футболните прогнози
Рейтинг 4.3 от 6 ревюта
X