Функция за пряко предаване на спорт в Bwin

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Пряко предаване в bwin

Много онлайн букмейкъри се стремят да предложат различни функционалности в своите сайтове за спортни залози. Те могат да бъдат най-различни, но определено една от най-полезните за всички потребители е опцията за пряко предаване. Тя е налична и в платформата на Bwin, като в настоящата статия ще ви разкажем повече за нея. Ще ви запознаем с характеристиките ѝ, така че да бъдете наясно какво точно ви дава.

Гледайте спорт на живо


Какво е нужно, за да гледам на живо събития в Bwin?

Първото условие, което е от изключително важно значение, за да гледате спортове на живо в сайта, е да имате регистрация. Без да сте влезли в своята сметка, няма да получите достъп до прякото предаване. Когато създадете акаунта си в Bwin, трябва и да го захраните. Няма да можете да гледате събития на живо в сайта, ако сте с нулев баланс по сметката. Нужно е той да бъде положителен, за да получите достъп до прякото предаване. Също така, ако имате залог, направен в предишните 24 часа, също ще може да гледате прякото предаване. Нашият съвет обаче е да не оставяте акаунта си на нула, за да имате постоянен достъп до преките предавания.

Самите излъчвания на живо са налични в секцията за залози на живо. Лесно ще разпознаете за кои срещи има преки предавания. Те стартират преди началото на самите спортни събития. За тези, при които livestream-а от Bwin е наличен, ще бъдат обозначени с иконката за плейър. Самото видео е активно в дясната част на сайта, когато разглеждате събитието за залози в реално време.

Пряко видео на тенис от Bwin

В дясната област за срещата разполагате с поле Медия. В него има две области – Видео и Анимация. Именно в първото ще намерите картина от събитието. Обикновено прозорецът за живото предаване е малък, но разполагате с бутон за уголемяване на екрана. Разбира се, няма да можете да получите видео на цял екран, но поне ще може да гледате на малко по-широк от обикновеното. В крайна сметка идеята на Bwin е да ви предложи прякото предаване докато срещата тече на живо и на нея може да се залага. Вляво от видеото се намират и пазарите, на които може да поставяте залози. Към преките предавания има и коментар, който може да се спира по ваше желание.


За кои спортове и събития се предлага пряко предаване?

Много често залагащите се питат за кои точно събития ще могат да намерят livestream в сайта на bwin. В следващите редове ще ви посочим някои от най-видните спортове и събития. Като за начало нека отбележим, че букмейкърът ви предлага преки предавания за повече от 20 различни спорта. Всеки ден може да се насладите на над 50 живи включвания, а на месечна база преките предавания надхвърлят 1000.

Ето и списък с някои от спортовете и събитията, на които може да се насладите пряко:

 • Футбол
  • испанските Ла Лига 1 и 2, Копа дел Рей;
  • Серия А на Италия
  • Франция Лига 1 и 2;
  • Чемпиъншип в Англия;
  • немската Бундеслига;
  • холандската Ередивизи;
  • европейски първенства – Белгия, Полша, Швеция, Дания и други;
  • първенства от останалия свят – Аржентина, Бразилия и други;
 • Баскетбол
  • Евролига;
  • първенствата на Турция и Испания;
  • NBA;
 • Тенис – ATP, WTA, ITF, Challenger турнири;
 • Хокей на лед
 • Волейбол
 • Дартс
 • Тенис на маса
 • Футзал
 • Бадминтон и други

Списъкът е доста дълъг и определено си заслужава. Запомнете добре, че наличието на преки предавания към някои събития може да зависи от местоположението ви. За някои държави има ограничения в предаването на конкретни спортни срещи.


Как да разберем за кои събития ще има livestream?

Винаги е добре, когато можете да планирате нещата предварително. В следващите редове ще ви покажем как точно да разберете кои събития ще бъдат налични с пряко предаване в сайта на Bwin.

За целта трябва да отворите секцията със събитията за залози на живо. След това, от вътрешната навигация на раздела, селектирайте раздела Календар. Ще ви се покажат всички събития, на които може да залагате в реално време. Там обаче има и възможност за филтриране само на тези събития, които предстоят с пряко предаване. За целта насочете вниманието си към горната част в центъра на страницата и поставете отметка срещу бутона “play”, разположен до търсачката.

Календар за преките предавания в Bwin

Когато го изберете, веднага ще ви се покажат събитията, които предстоят със залози на живо и с картина на живо. Имате възможност дори да филтрирате спортовете, за които искате да получите информацията. За целта избирате и отметката срещу някой спорт, за да ви се покажат тези събития, за които е планирано пряко предаване. Имате на разположение да разгледате всички събития или само тези за днес и утре.

Удобството е налице, така че възползвайте се от него.


Нашето мнение

Както и сами може да се убедите, услугата за пряко предаване в сайта на Bwin е много полезна. Тя ще ви даде една добра възможност да се запознаете от първо лице с развитието на конкретно спортно събитие, докато извършвате залозите си на живо. Наличието на толкова много спортове и събития с преки предавания е в плюс на всеки клиент. Не забравяйте единствено да държите баланса по вашата сметка положителен, за да имате достъп до преките предавания в сайта. Според нас тази функция от Bwin е разработена много качествено, обхваща доста голям брой лиги и си заслужава вниманието на всеки, който обича да залага на живо. А освен всичко ще може да ѝ се насладите и през мобилните услуги на букмейкъра.

Видяно 27 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!