Какви опции ни дава функцията Промени залог в Бет365?

Имало ли е моменти, в които сте искали да промените своя избор в конкретен залог на спортни събития? Имали е моменти, когато сте научавали за вест, която коренно ще промени изхода от даден двубой според вас? Със сигурност всеки любител на спортните залози е изпадал в подобни ситуации и е имал желанието да промени нещо. В по-голямата си част тази промяна става с направата на нов залог, който в крайна сметка може и да не се окаже печеливш. В днешно време обаче не е задължително да прибягвате до чисто нов залог, защото има функция, която ви дава шанса да промените залога си. Опцията се нарича Промени залог, предлага се от букмейкърския сайт на Bet365 и точно за нея ще ви разкажем в настоящата статия.

Променете своя залог в Bet365

Какво представлява Промени залог и какви промени предлага?

Функцията Промени залог на Бет365 ви дава невероятната възможност да извършите няколко вида промени по вашия залог. Най-важните условия са залогът ви да бъде активен и да подлежи на Cash Out. Тогава и опциите за промяна ще бъдат на разположение. Промяната на залога ви се предлага както за събития, които не са започнали, така и за мачове, които са на живо. Разполагате с няколко вида промени, които може да извършите. Ще разгледаме всяка една от тях с подробни описания.

Добавяне на селекция
Може да увеличите селекциите във ваш залог, като добавите нови такива. Нужно е да изберете опцията за добавяне на нова среща към фиша, което ще ви прати към началната страница на сайта, за да си изберете такава. Може да изберете от всички налични селекции и пазари към тях, като вашият избор ще се добави към временния фиш. Позволено е добавянето на повече от една селекция. Когато сте готови с новия избор, трябва само да запазите промените и да потвърдите новия залог. В този случай всички коефициенти към селекциите ви във фиша ще се обновят спрямо текущите в сайта на Bet365. Разбира се, може и да няма промяна.

Премахване на селекция
Промяната на залога ви позволява и да премахнете дадена селекция. Това се прави чрез избиране на опцията и след това маркиране на “Х” срещу селекцията, която желаете да изключите от фиша. Така тя ще бъде задраскана. Може да си я върнете, ако размислите бързо, но след като запазите промените и потвърдите новия залог, няма да имате тази възможност. И тук коефициентите ще се обновят спрямо текущите за всички събития.

Разменяне на селекция
Тази функция ви дава възможността да размените дадена избор с такъв от същия вид пазар на конкретното събитие. Това ще рече, че ако например сте избрали залог за победа на домакина в дадена среща, но сте размислили и искате да заложите на равенство в крайния резултат, ще можете да извършите тази промяна. Друг пример е извършването на промяна от под 2,5 гола в мача на над 2,5 гола в срещата. Запомнете, че размяната е позволена само за селекция от същия пазар, като за извършването ѝ е нужно единствено да изберете желаната селекция. И при този вид промяна ще има обновяване на всички коефициенти във фиша. Нужно е да запазите промените и да потвърдите залога, за да могат те да се отразят във фиша.

Променяне вида на залога
Чрез този вид промяна ще можете да измените вида на вашия залог. Това означава, че например от права колонка с 5 селекции ще може да го промените на система от двойни селекции. Разбира се, налични са и други видове промени, като те зависят от първоначалния вид на залога. Системата ще ви покаже всички възможни комбинации. И тук ставките към всяка селекция ще се обновят, като това ще се случи и със сумата на залога, която ще се нагоди спрямо новия тип залог. Накрая трябва само да запазите всички промени и да потвърдите желанието си за промяна, което веднага ще се отрази към вашия талон.

Имайте предвид, че когато сте готови с промяната, трябва да натиснете бутон “Запази промени”. Тогава имате 5 секунди, за да изберете бутон “Потвърди”, с което да извършите промяната. Ако не извършите втората стъпка в посочения период, залогът ви ще се върне в предходния вид. Когато приключите с потвърждаването на залога, той вече ще се показва в новия си вид и с обновените коефициенти.

Кога мога да променя залога?

Ще може да извършите промяна само на залози, които все още са активни и за тях се предлага кеш-аут сума. Наличието на опцията Затвори залог е задължителна, за да промените вашия фиш, понеже сумата на новия, променен, залог ще бъде равна на текущата стойност на сумата за затваряне. Изключение на това правило са някои случаи:

  • когато добавяте селекция към залога и всички срещи във фиша не са претърпели промени в коефициентите и не са стартирали. Тогава сумата на новия залог се запазва;
  • когато извършвате промяна на типа на залога и стойността на кеш аут сумата не може да бъде разпределена поравно между всички части от новия залог. Тогава сумата се закръгля на най-близката възможна по-малка сума, за да може да се разпредели между различните колонки от системата. Остатъкът се връща към вашата сметка в Bet365, като може да я видите в горния десен ълъл (общото салдо на акаута Ви).

Не забравяйте, че промяната на залога ще обнови всички коефициенти на вашите селекции във фиша спрямо текущите. Добре е да знаете, че може да променяте залога си дори при наличието на завършили срещи, стига залогът ви да бъде активен. Може да правите промени и при селекции, които са в реално време към дадения момент.

Допълнителни условия на опцията

Съществуват още някои важни правила, които е добре да споменем, за да ви запознаем изцяло с функцията Промени залог от Bet365.

  • Функцията за промяна на залога е налична за събития, които не са започнали, и такива, които са на живо, от различни спортове;
  • При опит за промяна на залог, ако се случи важно събитие в даден мач и коефициентите са блокирани, промяната няма да може да се извърши веднага;
  • Имайте предвид, че промененият залог не се включва към условията за превъртане на определени бонус оферти, освен ако в тях изрично не се споменава кога промяната на залога важи за разиграването на бонуса сумата;
  • Няма гаранция за наличието на функцията към всеки ваш залог. Най-сигурният начин да разберете дали тя е налична е когато събитието е налице със залози на живо;
  • Промяната на залога запазва лимитите на залог, които може да бъдат наложени на конкретен клиент;
  • Компанията си запазва всички права да откаже промяна на залога, както и да отмени промяна, ако има грешно подадена информация или проблеми със системата;

Всеки променен и потвърден залог ще се показва с новите си стойности в секцията Мои Залози.

Финални думи

Подобна опция определено добавя суперлативи към цялостните предложения на Bet365. Компанията е разработила една иновативна функция, която няма да срещнете на много места в сайтовете за онлайн залози. Бет365 несъмнено обира овациите с въвеждането на Промени залог, защото самата възможност за извършване на промяна е в плюс за всеки един клиент на компанията. Потребителите на Bet365 могат да бъдат доволни, понеже тази функция им дава широк набор от възможности, с които да сменят първоначалния си избор или да променят изцяло вида на своите залози.

Какви опции ни дава функцията Промени залог в Бет365?
Рейтинг 5.0 от 2 мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X