Фрозиноне и Сасуоло в непредвидим сблъсък

0
Прогноза Х, гол-гол
Неделя 8 май 16:00 ч.

Фрозиноне приема Сасуоло в двубой от Серия А.

Раман Чисба и Мирко Гори са аут от мача заради наказания, докато Данило Содимо е с травма. Даниел Павлович е под голяма въпросителна и ще бъде прегледан в деня на мача.

Федерико Пелузо ще се завърне след наказание за гостите, но Лука Антей, Емануеле Теранова, Карим Лариби и Давиде Биондини са в лазарета. Грегори Дефрел и Лука Мисироли са надмогнали травмите си и искат да играят.

Фрозиноне не успя да вкара в последните си 3 домакинства. Гостите пък търсят осмата си победа през сезона далеч от дома. Освен това в последните им три мача падат поне по 4 гола на двубой.

В последните 5 сблъсъка между тези състави излиза знак оувър. Фрозиноне трябва да гони задължителна победа. Домакините са на 4 точки от спасението и ще трябва да атакуват.

Сасуоло пък иска да завърши пред Милан и ще вземе мача доста сериозно.

Прогноза Х, гол-гол.

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 8 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.