Франция ще бие убедително

[wpse_team_form id=5152]

Прогноза 1
Сряда 15 юни 22:00 ч.

[wpse_team_form id=5141]

Домакинът на Европейското първенство Франция излиза срещу дебютанта Албания във втория си мач от група “А” на турнира, който ще се играе на “Стад Велодром” в Марсилия, а и двата тима трябва да натискат здраво за победата.

Франция ще търси трите точки, за да си гарантира продължаването напред срещу аутсайдера Албания, след като вече порази с 2:1 в откриващия мач и по изключително труден начин състава на Румъния. Сега французите ще искат да задоволят публиката с по-стабилно представяне и да поразят съперника.

Албанците пък нямаха късмет и загубиха с един гол разлика от Швейцария в първата си среща. Те завършиха срещата с 10 души, след като капитанът им Лорик Кана беше изгонен за втори жълт картон заради игра с ръка. Сега тимът излиза срещу фаворита в групата без водача си и ще трябва да вземе победа или поне реми, за да запази някакви шансове за участие в следващата фаза. В последния си мач Албания играе с Румъния.

Момчетата на Дидие Дешан ще се опитат да дадат повече, отколкото срещу Румъния, за да си отмъстят на Албания за поражението през 2015 година. Нападателната мощ и енергичните халфове пък са само плюс за французите в мисията им. Момчетата на Джани де Биази обаче са добри в това да стигат до изненадващи победи. Те удариха Франция през миналата година и Португалия в началото на квалификациите. Полседните 2 мача между тези отбори завършиха 1:1 и 1:0 в полза на Албания. Франция пък спечели първите 4 с 3 сухи мрежи.

Франция е голям фаворит в срещата и ще иска голяма победа за отмъщение. Албанците ще се опитат да докажат, че не са на почивка на турнира и ще се борят за победата, но това трудно ще се случи.

Прогноза 1

Добри коефициенти в:

коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X