Феновете на Черно море на протест срещу Боби Михайлов

0
Черно море
Снимка: chernomorepfc.bg

Феновете на Черно море също организират протест срещу Българския футболен съюз и неговия президент Борислав Михайлов. Те ще призоват Михайлов да си ходи в неделя пред Община Варна. 

„В неделя (3.04) пред Община Варна ще се проведе протест срещу БФС и впитата като кърлеж в него клика на Борислав Михайлов. Това не е протест на феновете на Черно море. Това е протест на всички, на които им писна! Едва ли има здравомислещ човек, който да не е погнусен от феновете на Перуката и състоянието, до което той доведе българския футбол. Отдавна си мислим, че по-зле няма накъде, а не спираме да копаем дъното. Смисъл от повече приказки няма, време е за действия!

Събираме се в 12 часа пред КЛУБ „9“ (ЖК „Чайка“ – подлеза на стадиона), след което заедно ще се отправим към общината! Вън Перуката от БФС“, пишат от Национален фен клуб Черно море на своята страница във фейсбук.

Видяно 34 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.