Видове езици на сайта на Efbet и начин за промяна

0
Език на сайта на букмейкъра Efbet
На кои езици е достъпен сайтът на Efbet.

Българският онлайн оператор за спортни залози и игри Efbet е сред най-популярните у нас. Марката е известна с множеството си качествени предложения за спортни залози, казино игри, виртуални спортове и лото забавления. Всичките опции, които Ефбет предоставя за своите клиенти, са налични на няколко различни езика. В настоящия материал ще разгледаме кои точно езици са налични и откъде се прави изборът за език, на който да се зарежда сайтът на компанията.

Вход в Efbet

На кои езици е наличен Efbet?

Сайтът на компанията може да бъде показван на 4 различни езика. Това са:

  • Български
  • Английски
  • Турски
  • Гръцки
  • Румънски

Първите два езика са внедрени, понеже компанията води началото си от България и е нормално да предлага услугите си на родния език, а също и на английски, който е приет за международен. Турският език, както и гръцкият, бяха приети, след като компанията стартира дейност в съседните държави. Тогава услугите на компанията започнаха да се предлагат и на родните им езици, което е нормално и обяснимо.

Очаква се в бъдеще сайтът да бъде наличен и на още езици, но само след като компанията разшири дейността си в конкретни държави.

Как да смените езика на сайта?

Още когато заредите за пръв път сайта на компания, освен различните предложения от бранда, в горната част ще забележите и 4 флага. Те определят 4-те езика, на които се предлагат услугите на Efbet. Избирайки някой от тях, веднага изгледът ще се промени спрямо направения от вас избор. Това е единият вариант.

Избор на език на сайта за Ефбет от началната страница

Другият начин, с който може да промените езика на сайта, на който да изглежда Ефбет, е като изберете език за показване от вътрешната част на сайта. Където и в него да се намирате, на зелената лента, разположена в най-горната част на сайта на Efbet, има поле за избор на език. По-точно се показва падащо меню, когато изберете върху текущия език. Избирайки го, ще видите отново 4-те езика, на които е достъпна платформата на Ефбет. Селектирате желания от вас език за показване и само след няколко секунди услугите на бранда ще са налични пред вас на избрания език.

Промяна езика на сайта на Efbet

За финал ще отбележим, че когато заредите сайта на Efbet в браузъра си, той ще се покаже на езика, на който отговаря мястото ви на достъп. Например, ако се опитвате да влезете от България, ще ви се покаже българската версия. Ако сте в Турция и влезете в сайта, ще ви се зареди турската версия. Същото е положението и за гръцката, но при всеки достъп от друга страна ще ви се покаже английската версия на сайта. Тя е стандартната опция за вход в Efbet от чужбина. Добре е да проверите каква оферта се предлага, ако залагате от чужбина. Дали се изисква някакъв Efbet бонус код и каква са условията към него.

Наличието на различни езици, на които да се показва Ефбет, е доказателство за желанието на бранда да се популяризира и извън пределите на страната. Амбициите на Efbet се простират далеч, а предлагането на различни езици може да бъде само положително качество за компанията. В бъдеще очакваме и още подобрения в това естество.

Видяно 138 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.