Бонус всеки ден от Palms bet за залози на е-спортове и виртуални

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
palmsbet бонуси за виртуални спортове и esports

В момент, в който онлайн букмейкърите приемат най-много залози на виртуални спортове и електронни спортове, Palms bet създаде оферти и за двете направления. Българската компания за спортни залози и казино игри Палмс бет се похвали с две промоции, които са насочени изцяло към феновете на виртуалните спортове и тези на eSports. Бонусите могат да се активират всеки ден и да донесат на участниците до 20 лева бонус. Повече за тях ще разгледаме в следващите редове.

Към предложенията на Palmsbet


Ежедневен бонус до 20 лева за виртуални спортове от Palms bet

palmsbet бонус всеки ден за виртуални спортове

Виртуалните спортове представляват компютърно генерирани алтернативи на реалните спортове. По този начин те са много близко до истинските им еквиваленти и с това печелят вниманието на потребителите. Опциите за залози на виртуални спортове от Palmsbet включват най-различни игри, сред които футбол, конни надбягвания, тенис на маса, състезания с коли. В промоционалния период на офертата, клиентите на букмейкъра ще могат да се насладят на всички тях с увеличена банка.

Онлайн операторът предлага на своите потребители опцията да вземат 50% бонус до 20 лева за залози на виртуални спортове. Ако сметката ви е в евро, ще получите бонус до 10 EUR. Добрата новина е, че този бонус е валиден всеки ден в рамките на промо периода, така че може да взимате до 20 лева бонус ежедневно. Тази оферта на Палмс бет не изисква използването на специален промо код. Нужно е само да имате успешен депозит.


50% бонус до 20 лв. всеки ден за eSports от Палмс бет

palmsbet бонус всеки ден за esports

Наред с офертата за виртуални спортове, клиентите на компанията могат да заявят и бонуса за презареждане, който е насочен към спортната секция. Въпреки че се води като спортен бонус, той е активен единствено за събития от света на електронните спортове. Чрез него ще може да вземете 50% бонус върху направения от вас депозит до максималната сума от 20 лв. И тук предимството е, че офертата е активна всеки ден в рамките на промоционалния период, така че имате шанса да получавате бонус сума ежедневно.

Използването на бонуса е предназначено за електронни спортове в сайта на Palmsbet. Такива не липсват, след като в съответния раздел ще може да залагате на CS:GO, Dota 2 и дори e-sports турнири по футбол на играта FIFA.


Какви са правилата и условията на бонусите?

И двете оферти разполагат с едни и същи условия за усвояване, така че ще ги представим наведнъж. По подобие на всеки един от останалите Палмс бет бонуси, и тук получените бонус суми се нуждаят от разиграване. Ето какви са пълните правила към офертите:

  • Всеки бонус е валиден единствено за регистрирани играчи на Palms bet.
  • Ежедневните оферти са активни от 00:00 ч. до 23:59 ч. в рамките на деня.
  • Сумата на бонусите е 50% от направения депозит до максимум 20 лева.
  • Нужно е да превъртите общата сума на депозита и бонуса 5 пъти, за да може офертата да се смята за усвоена и да може да теглите от сметката си.
  • Залози на повтарящи се събития не се зачитат към разиграваната сума.
  • Клиент има 30 дни, в които да усвои напълно получения бонус.

Правилата на бонусите не са тежки. Ако, да речем, депозирате сумата от 40 лева по сметката си, вие ще получите максималния бонус от 20 лева. По този начин, общата сума от 60 лева ще трябва да се заложи 5 пъти, преди да стане активна за изтегляне. Това означава, че трябва да имате залози на обща стойност 300 лева, като спазвате съответните правила. Офертата за виртуални спортове е валидна само за залози на подобни събития, докато тази за eSports е валидна за мачове от света на е-спортовете.

Тези две промоции представляват страхотна възможност за потребителите на Palms bet да вкусят от наличните предложения с повече средства, предоставени чрез бонуса. Самите оферти може и да не са от най-щедрите, но все пак заслужават внимание. Желаем ви успех с тях.

Видяно 6 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!