Extra Stars онлайн игра

Играй Extra Stars с истински пари

550 лв. бонус
100% до 400 лв.
100% до 1500 лв.
EGT
Видео Слот
95.78%
10
5
1
20
0.01
1
Не
Не
Да
Не
Да
Да

Какви са правилата на играта Extra Stars?

Extra Stars е ротативка на EGT (Euro Games Technology) и предлага на играчите 5 колони, в които участват 10 фиксирани печеливши линии. Това е класическа слот игра с плодове, в която главната цел е да Ви се паднат комбинация от символи по някоя от десетте печеливши линии. Повече за правилата на играта и как да играете, ще разберете, ако прочетете това наше ревю докрай.

Играта започва, след като поставите вашия залог. Минималният залог, който е предвиден за една печеливша линия, е 1 диамант или 0.01 монети. В демо версията на играта можете да използвате бързи бутони (10, 20, 50, 100, 200), с чиято помощ да можете да залагате. Има и малък бутон „Credit”, в който е посочен минималния залог в играта за линия. След като натиснете някой от горе посочените бутони, барабаните ще започнат да се въртят. Когато спрат, ще видите дали има съвпадение от символи.

Ако на някоя от печелившите линии се появи комбинация от 3, 4 или 5 еднакви символа, ще получите съответната печалба. Вие можете да видите стойностите на печалбите в помощното меню, което се предлага към играта и се активира чрез натискане на бутон (i) долу вдясно.


Геймплей – графика, дизайн, озвучение

Това е класическа игра с плодове, която предлага 2D графика и стандартни звукови ефекти за всеки игрален автомат. Интерфейсът на играта е сходен с останалите слот игри от разработчика. Общо взето има екран, от който можете да натиснете бутони за бърз залог, можете да видите баланса по сметката Ви в лявата част, както и последната печалба, ако погледнете полето в дясно.

extra stars слот от egt

На разположение са малки бутони, с които да активирате и деактивирате звуковите ефекти, да пуснете играта на цял екран, да правите автоматични завъртания на барабаните, както и един от най-важните бутони (i), който Ви дава информация за печалбите в играта, бонус рундовете и разпределението на печелившите линии по екрана. Не на последно място, в дясната част, където виждате последните си печалби, може да се появи бутон „Удвоете” за влизане в бонус ниво.

От гледна точка на интерфейса, няма да изпитате никакви затруднение, защото програмистите са направили слот машинката лесна за разбиране и можете да извършвате вашите залози буквално за секунди. Тук е важно да напишем, че няма разлики във визията на демо играта и тази, която можете да откриете в онлайн казината с реални средства. А сега нека преминем напред в ревюто.


Символи в играта Extra Stars

Extra Stars е плодова ротативка, като това е причината повечето символи да представляват различни плодове. Разбира се, може да Ви се падне и специален джокер символ, за който ще отворим дума по-долу. И тъй като желаем да Ви дадем най-добрата информация, Ви предлагаме да опознаете видовете символи, които участват в Extra Stars, тъй като те са важни за играта Ви:

  • Портокали
  • Сливи
  • Череши
  • Лимони
  • Грозде
  • Банани
  • Диня
  • Седмица

Wild символ

В играта участва един Wild символ „Звезда“, който се появява на 2-ри, 3-ти и 4-ти рил и замества останалите символи на колоната. Джокер символът може да Ви донесе и 1 безплатно завъртане, когато се появи на упоменатите втора, трета или четвърта колона.


Какъв е RTP процентът възвръщаемост?

Тази игра предлага RTP 95.78%, което означава, че изплаща чести печалби към играчите. Колкото по-висок е процентът на възвръщаемост към играча, толкова по-редовно ще се падат печеливши символи по барабаните. Тук процентът е добър, така че на няколко врътки можете да очаквате да бъдете възнаградени. Въпреки това, не е разумно да залагате големи суми в самото начално, за да проверите сами какви са изплащанията в играта и каква е тяхната честота. Само по този начин ще можете да си изградите тактика, която евентуално да Ви носи награди в дългосрочен план.


Какъв е броят на печелившите линии?

Слот машината Ви предоставя 10 фиксирани печеливши линии, на които можете да заложите. Както обяснихме и в самото начало, минималния залог за една линия е 1 диамант. Линиите се визуализират по различни начини на петте колони, а за да видите точно как изглеждат, можете да натиснете синия бутон (i) долу вдясно, където е показана графика за всички линии. Естествено, играчът може да направи залог за 1 или за всички 10 печеливши линии участващи в играта.


Специални детайли на Extra Stars

Играчите могат да участват в бонус рунд, с чиято помощ да удвоят печалбата си, а също така и да бъдат прехвърлени в джакпот ниво, където да отварят карти и да получат един от четирите джакпота, които се дават за съответната боя. В следващите редове Ви предлагаме да се запознаете с всички допълнителни начини за печалба от Extra Stars и да ги използвате най-рационално:

Бонус ниво за допълнителна печалба

При наличие на печелившо завъртане, в долната дясна част на играта, ще се появи бутон „Удвоете“. Натискайки го ще видите 5 карти, на които трябва да познаете цвета (черен или червен). Ако имате успешен опит, то тогава печалбата от завъртането, което е активирало бонус нивото, ще се удвои. Ако обаче дадете грешна прогноза, то тогава ще изгубите печалбата си. Играчът сам решава дали да влезе в бонус нивото или да продължи напред.

Друг бонус пък ще Ви бъде даден, ако джокер символът „Звезда“ се появи на 2-ри, 3-ти или 4-ти рил. В този случай символът ще замести всички други символи, за да се създаде печеливша комбинация, и в същото време ще се активира 1 безплатно завъртане, което може да Ви донесе допълнителна печалба.

Джакпот ниво

Още една интересна възможност за достигане до печалби представлява „Джакпот мистерия“, която ще се появи на екрана Ви на случен принцип, докато играете. Вие ще видите 12 карти, които са обърнати с гръб, а мисията Ви е да отворите 3 карти с еднакъв цвят. Ако го направите ще спечелите джакпот, който важи за дадената боя. Така например, ако отворите 3 купи, ще вземете джакпота, който е предвиден за купа, ако пък отворите 3 пики, ще грабнете най-високия джакпот. Хубавото на това допълнително ниво е, че се предлагат джакпоти за всички четири бои.


Extra Stars – игра през мобилно устройство

Ако обичате да играете на слот игри през смартфон, таблет или айфон, то тогава няма да имате никакви проблеми да пуснете играта Extra Stars. Тя има перфектно работеща мобилна версия, която се задвижва и благодарение на HTML5 технология, без да изисква от потребителя да качва допълнителен софтуер на компютъра си. Слот машинката върви безотказно на мобилни устройства с операционни системи Android и iOS, като отново предлага висококачествена графика, както и звукови ефекти. Бутоните и функциите са абсолютно същите, както и при десктоп версията.


Успешна стратегия за игра на Extra Stars

Разумно е да започнете играта с по-малки залози, за да видите колко често ще получавате изплащания. Постепенно залогът може да се вдигне, ако смятате, че шансът е на ваша страна. Разработчикът споменава за висок процент възвръщаемост, но най-добрият начин да се уверите в това е като играете. В случай, че имате много неуспешни опити, то тогава не бива да припокривате загубите с нови залози. В немалко случаи неуспешните серии продължават дълго, така че има риск и от още по-големи загуби. Това важи основно за играта с истински пари, а ако разцъквате демо версията, то тогава можете да играете колкото си искате, тъй като харчите виртуални пари.

Реално погледнато няма много стратегии, които можете да използвате в тази игра. Все пак можете да помислите за възможността да удвоите печалбата си, като влизате в допълнителния бонус рунд, само ако банката Ви го позволява. Тук нещата винаги са на кантар и бутона за удвояване може да Ви направи щастливи, но може и да Ви донесе огорчение, ако не дадете точната прогноза за цвета на картата. Използвайте тази опция умно и нищо чудно да тържествувате като победител.

Видео ревю с правила за слот играта Extra Stars


Нашето мнение за Extra Stars

Вън от съмнение е, че тази плодова ротативка може да донесе много удоволствие на играчите, предвид наличието на Wild символ, бонус рунд и джакпот ниво. Още повече, че играете е истинска класика, с която ще се върнете във времената на добре познатите символи с плодове, седмици, звезда и прочие. Личното ни мнение е, че от EGT заслужават похвали за този безспорен хит, който достигна до много играчи, а те от своя страна останаха доволни от геймплея и различните опции.


Често задавани въпроси

Кой е разработчик на Extra Stars?

Играта Extra Stars е дело на българската компания за доставка на казино игри – Euro Games Technology, която е позната и със съкращението EGT.

Колко е минималният залог на 1 линия на Extra Stars?

Минималният залог за 1 печеливша линия в играта Extra Stars е на стойност 1 диамант или 0.01 монети.

Каква е максималната печалба от играта?

Максималната печалба, която можете да извлечете от тази игра, е 20 000 диаманта.

Кои са водещите сайтове за игри с реални пари на Extra Stars?

Играта може да се намери в онлайн казината на Efbet, Winbet и Palms Bet, както и във всички международни онлайн казина предлагащи слот игри на EGT.

Мога ли да играя на Extra Stars чрез мобилен телефон?

Да, играта има мобилна версия и може да се играе чрез мобилни телефони, таблети и айфони, които имат операционна система Андроид или iOS.

Колко барабана има в играта Extra Stars?

Слот машината предлага 5 барабана, по които се появят комбинациите от символи, както и 10 фиксирани печеливши линии.

Има ли демо версия играта Extra Stars?

Да, потребителите могат да играят безплатно в демо версията на Extra Stars, като залагат виртуални пари.

Дават ли се вътрешни бонуси в играта?

Вие можете да се възползвате от бонус ниво за удвояване на печалбата, както и да се опитате да познаете 3 от 12 карти за игра, които ще Ви донесат джакпот.

Предлагат ли се безплатни врътки в Extra Stars?

Ако джокер символът „Звезда“ се появи на 2-ри, 3-ти или 4-ти рил, ще грабнете 1 безплатно завъртане.

Други Видео Слот игри

Старт
20 Super Hot
Старт
40 Super Hot
Старт
Book of Ra
Старт
Flaming Hot
Старт
Ocean Rush
Старт
Stardust
Старт
Versailles Gold
Старт
Rise of Ra
Старт
Legend of Cleopatra
Старт
5 Dazzling Hot

Extra Stars Казина

Betano казино ревюВземи 1200 лв. бонус
Бонус
1200 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
10 лв.
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Winbet казино ревюВземи 300лв бонус
Бонус
550 лв.
Процент
-
Мин. Депозит
10 лв.
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно
Bwin казино ревюКъм Bwin казино
Бонус
400 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
20 лв.
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Efbet казино ревюВземи 1500 лв. бонус
Бонус
1500 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
10 лв.
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Palms Bet казино ревюВземете 500 лв. бонус
Бонус
500 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
10 лв.
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Коментирай

Няма коментари.