Процент бонус към всеки залог на баскетбол в Бет365 – как се получава?

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

В света на спортните залози баскетболът заема много голяма роля. На този спорт обръщат внимание доста от феновете на залозите, а едни от най-добрите възможности се намират в платформата на Bet365. Популярният букмейкър се слави с голямо разнообразие от възможности за баскетболни залози, които покриват голяма част от първенствата в Европа и по света. Освен това обаче има и друг положителен ефект от залозите на баскетбол в сайта на Бет365. Това е т.нар. бонус Евро Баскет, който ви предоставя възможността да грабнете допълнителна печалба към вашите залози на този спорт. Ще ви разкажем подробно какво представлява промоцията.

Опитайте бонуса за баскетбол от Bet365


Важат условия и правила

Кога се дава бонус за баскетболни залози?

Офертата е налична само в сайта на Bet365 и е активна за всеки един потребител на компанията. Това означава, че няма нужда да чакате покана или да използвате Bet365 бонус код за участие. Бонус сумата зависи от самия залог и се начислява, когато той е успешен, съставен е от поне 2 селекции и отговаря на определени правила. Сумата достига 50% от чистата печалба, формирана от залога. Ето обаче какви са първите правила, които трябва да спазите за получаване на бонуса.

Залозите ви трябва да отговарят на следните изисквания за първенство:

– Евролига
– Еврокупа
– Лига на Испания – ACB
– Лига на Италия – Лега 1
– Лига на Германия – Бундеслига

Освен изискването събитията да са измежду изброените шампионати има и друго правило, което показва на кои пазари трябва да отговарят селекциите ви:

– Хендикап (2 възможности)
– Общо в мача (2 възможности)

Това са изискванията, за да може залогът ви да се класира за тази оферта. Ако той е успешен и не е нарушено някое от допълнителните условия, тогава имате шанс да получите бонус до 50% върху печалбата ви.

Допълнителни правила на бонуса

Условията на бонуса за избор на селекции и пазари са ясни, но към офертата има и други правила, на които също трябва да обърнете внимание. Ето какви са те:

  • Задължително изискване е срещите да не са стартирали (да не бъдат на живо, а да са преди началото на мача);
  • Максималната печалба, която може да вземете от тази промоция, е 100 000 евро;
  • Залози, при които една или повече селекции са отменени, също могат да се класират за офертата, но трябва да останат с поне 2 селекции и бонусът ще се начисли спрямо тях;
  • Ако залогът ви е от типа комбинации като Lucky 15 няма да се смята към условията на промоцията;
  • Всички залози, които са приключени чрез опцията “Затвори залог”, отпадат от офертата. В нея остават само тези, които са частично затворени, но с новите параметри;
  • При използване на функцията “Промени залог” вашите селекции все още могат да ви донесат бонус, но ако добавите или премахнете събитие, което е на живо, тогава нямате право да се възползвате от бонуса;
  • Bet365 си запазва всички права да отмени бонуса или да отнеме добавената сума, ако някое от условията на промоцията бъде нарушено;

Какъв бонус мога да получа?

Както вече споменахме, бонусът зависи от нетната печалба на вашия баскетболен залог, отговарящ на посочените изисквания. Процентите зависят от броя селекции в акумулатора ви и се разпределят по следния начин:

МачовеБонус
25%
37,5%
410%
515%
620%
725%
830%
935%
1040%
1145%
12 или повече50%

Финални думи

Определено този бонус си заслужава вниманието, понеже ви позволява да си докарате още допълнителна печалба. Хубавото е, че тя не изисква превъртане, за да бъде получена. Сумата, която може да си добавите, наистина ще увеличи тръпката от баскетболните ви залози в сайта на Bet365. Все пак това е един от най-предпочитаните спортове и подобна промоционална оферта би привлякла вниманието на мнозина. Според нас тя си заслужава за всички, които залагат на баскетбол и мнението ни за самия бонус е много добро.

Видяно 75 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.