eSports турнир с награди от Winbet

Kristiyan Kyulyunkov
0 Коментари
winbet esports турнир

Залозите на електронни спортове завземат все по-голям дял от бетинг индустрията. С появата на все повече игри и играчи, eSports сферата бележи значителен ръст и вече е част от всеки сериозен онлайн букмейкър, какъвто е Winbet. Компанията добавя допълнителен заряд за своите клиенти като им предлага специален eSports турнир, който ще се проведе в рамките на една седмица. Наградите от него не са за изпускане, а повече за шампионата ще научите в следващите редове.

Към Winbet eSports


Winbet турнир на eSports – правила за участие

Турнирът на електронни спортове от Уинбет ще се проведе в сайта на компанията, в рамките на една седмица. Началото му е на 04 Май, а краят на турнира е отбелязан за 10 Май. В този период клиентите на букмейкъра имат възможността да се борят за вълнуващи награди, които са разпределени в отделните дни от общия награден фонд, достигащ 15 000 лева.

Турнирът на Уинбет има правило за класиране, което изисква от участниците да имат поне един залог на електронни спортове в спортната секция на сайта. Отделно от това, залогът трябва да бъде на някоя от игрите в раздел eSports или на FIFA или PES (Pro Evolution Soccer) във футболната секция.

Единствено залози на споменатите игри се зачитат към условията на тази бонус оферта от Winbet, като в допълнение можем да отчетем, че няма минимален коефициент за участие. Класирането се извършва на база най-високата печалба, която играч реализира, спрямо направен от него залог, умножена по средния залог в рамките на изминалите 24 часа. Отчетът се прави от 11:00 ч. на текущия ден до същия час на следващия.

За улеснение, ето и каква е формулата за изчисляване на натрупаните точки за турнира:

(Сума на печалба / Сума на залога) х Среден залог за 24 часа = Резултат (точки)

Нека онагледим формулата и с един пример. Да речем, че заложите 20 лева на посочените игри и реализирате печалба в размер на 100 лева, а средната сума на залога ви от последните 24 часа е 10 лева. Тогава резултатът ще бъде следният:

(100 / 20) х 10 = 5 х 10 = 50 точки

Ако двама или повече потребители реализират един и същ резултат, по-предно класиран ще бъде участникът, реализирал успешния залог пръв. Имайте предвид, че залози с бонус суми не се пресмятат към условията на този турнир, а единствено такива с реални пари.

Уинбет си запазва правото да изключи даден играч от турнира, ако установи нерегламентирани действия и нарушаване на правилата. Букмейкърът изисква честна игра, като нашето мнение е, че играчите трябва да покажат достатъчно уважение към правилата и да се борят за наградите според тях.

И сами може да се досетите, че колкото повече точки натрупате, толкова по-предно ще се класирате в турнира и ще бъдете по-близо до наградите. В следващата секция ще разгледаме и какви всъщност биват те.


Winbet награди от турнира по eSports

Най-сладката част от турнира по eSports, организиран от онлайн букмейкъра Уинбет, са наградите. Както вече споменахме, наградният фонд е в размер на 15 000 лева, което не е никак малка сума. Всяка една награда от него се раздава под формата на кеш към акаунтите на играчите. Това означава, че няма нужда да превъртате получените бонус суми, а ще може да ги използвате както решите или да ги изтеглите.

Ето и какви са наградите във всеки един ден от турнира:

Награди в Ден 1 и 2:

Брой наградиСума
320 лв.
350 лв.
2100 лв.
1200 лв.
1300 лв.

Награди в Ден 3 от турнира:

Брой наградиСума
1020 лв.
350 лв.
2100 лв.
1200 лв.
1300 лв.

Ден 4 предлага следните награди:

Брой наградиСума
1220 лв.
350 лв.
3100 лв.
1200 лв.
1300 лв.

Разпределението в Ден 5 от турнира е следното:

Брой наградиСума
1120 лв.
450 лв.
3100 лв.
1200 лв.
1500 лв.

В предпоследния Ден 6 от надпреварата Winbet разпределя още една солидна сума:

Брой наградиСума
1120 лв.
450 лв.
3100 лв.
1300 лв.
1500 лв.

Докато през първите 6 дена от надпреварата наградите се раздават на база дневния баланс на точките, то в последния ден наградите се разпределят спрямо генералното класиране. Това ще рече, че всички точки на играчите от предходните им дни се сумират и в Ден 7 се раздават следните големи награди:

Брой наградиСума
11000 лв.
12000 лв.
15000 лв.

Всяка една от наградите се кредитира до 23:00 ч. на следващия ден. Както и сами може да видите, самите ежедневни награди са наистина впечатляващи. Хубавото в случая е, че печелите веднъж с извършения от вас залог, след което имате шанс да спечелите отново чрез турнира по eSports на Уинбет. Желаем ви успех.

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 мнения за eSports турнир с награди от Winbet

Напишете мнение

    Няма мнения, бъдете първия коментирал!