Ериксен дойде на тренировка на Дания

0
Кристиан Ериксен
Twitter

Кристиан Ериксен се видя за първи път със съотборниците си, след като бе изписан от болницата. Ериксен дойде на последната тренировка на датчаните преди 1/8-финалния мач с Уелс и надъха своите съиграчи за победа.

„Беше емоциална среща за всички нас. Радваме се, че Кристиан е добре и това ни помогна да изтрием неприятния спомен от последната среща с него, когато го видяхме паднал на терена“, каза вратарят Каспер Шмайхел пред CNN.

Както е известно, Кристиан Ериксен получи сърдечен арест в 43-тата минута на първия двубой с Финландия. Лекарите успяха да му спасят живота, а след това в болницата му бе поставен дефибрилатор за кардиовертер (ICD), който ще регулира и следи ритъма на сърцето.

Засега не е ясно дали Ериксен отново ще играе футбол. Дори той да се върне на терена, няма да е в Италия, тъй като законите в държавата не позволяват на футболист да играе с пейсмейкър на сърцето.


Видяно 49 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.