Еквадор е длъжен да спечели

[wpse_team_form id=5009]

Прогноза 1
Неделя 12 юни 22:00 ч.

[wpse_team_form id=5011]

Еквадор бяха смятани за един от двата фаворита за продължаване напред в група “В” на Копа Америка, но всъщност нещата се оказаха доста по-сложни за този състав. В момента еквадорците са пред отпадане, ако не победят Хаити в последния си мач от груповата фаза. Хаитяните пък вече отпаднаха от надпреварата след 2 поражения, но пък ще искат да зарадват феновете си, след като във втория си мач вкараха и първия си гол в историята на Копа Америка.

Еквадор има класата на отлични футболисти в атаката си, но не видяхме ефективността й в срещата с Перу. Антонио Валенсия, Енер Валенсия и Джеферсън Монтер, които играят във Висшата лига, в комбинация с Милен Боланос от Чивас, показаха някои добри комбинации и все пак стигнаха до реми в предния двубой. Сега Хаити е доста по-лесен съперник и ще трябва да използвам всичките си умения, за да поразят вратата на съперника.

Резултатът 7:1 на Бразилия срещу Хаити може и да стои като разгромен, но Джеймс Марселин се радва като дете, че вкара на един от най-добрите отбори в света. Карибският тим ще иска да вдигне още нивото и да вземе и първата си точка на Копа Америка. Това ще е доста трудно, предвид факта, че Хаити представлява най-бедната страна на турнира.

Този мач, заедно със срещата Бразилия-Перу, ще реши съперника на Колумбия и Щатите в другата група. При загуба или реми за Еквадор срещу Хаити, тимът ще отпадне, тъй като ще има 2 точки срещу 4 на Бразилия и Перу. Победа за Хаити също няма да им помогне. Ако Еквадор бие и Бразилия и Перу не направят хикс, Еквадор ще продължи като втори тим в групата и ще играе със САЩ.

Ако Еквадор бие, а Перу и Бразилия направят хикс, и трите тима ще са с по 5 точки. Така, че ако Еквадор бие с 2 или повече гола, а Перу и Бразилия е хикс, Евкадор ще е втори за сметка на Перу, тъй като Бразилия не може да бъде стигнат.

В крайна сметка, така или иначе се очаква Еквадор да натиска до край за успеха, за да запази някакви шансове.

Прогноза 1

Добри коефициенти в:

коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет

Еквадор е длъжен да спечели
Рейтинг 0.0 от мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X