Шалке ще е уморен преди визитата на Айнтрахт

[wpse_team_form id=1304]

прогноза Х
Неделя 28 Февруари 20:30 ч

[wpse_team_form id=1320]

Айнтрахт Франкфурт приема Шалке в среща, която обещава да не бъде никак лесна за отгатване.

Яни Регасел все още е болен от гри и вероятно ще бъде сменен от Макото Хасебе на десния бек. Бастиан Очипка се връща след наказание на другия бек. Харис Сеферович и Шаболс Хушти ще се борят за поста ляво крило.

Жуниор Кайсара пък ще иска да е титуляр за Шалке на десния бек. Денис Аого и Пиер-Емил Хьолберг са възможностите да се смени Леон Горецка в халфовата линия. Ерик Максим Чупо-Мотинг и Макс Мейер са под въпрос в атака.

Шалке е загубил само 2 от последните си 17 мача с тозиотбор. „Кралскосините“ са вкарали поне по 2 гола в 5 от последните си 6 мача с Айнтрахт. Домакините пък са само с две точки в последните си 4 срещи.

Шалке отпадна от Лига Европа и направи две слаби представяния в лигата и сега ще иска да се върне на победния път. Гостите обаче ще са уморени от мача в Лига Европа и домакините могат да вземат нещо.

Прогноза Х.

Добри коефициенти в:

коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 коментара за “Шалке ще е уморен преди визитата на Айнтрахт

Публикуване

    Няма мнения, бъдете първия коментирал!