Как да възстановим забравена парола за вход в Efbet?

Efbet забравена парола - как се възстановява

В наши дни всеки от нас има куп регистрации в доста различни сайтове. Това ни дава много възможности, но в същото време ни кара да помним доста данни за вход по различните сметки. Все пак от сайтовете са помислили за това. Букмейкърът Ефбет се радва на изключително голям брой потребители, които ежедневно използват сайта. Често се случва някой от тях да забрави данните си за вход. Тук на помощ идват услугите на компанията, които помагат на всеки за възстановяването на забравените данни. Ще опишем точно как става това.

Възстановете паролата си в Efbet

Връщане на данни за вход в сайта на Ефбет

Когато заредите сайта на букмейкъра, ако разполага с Efbet регистрация, вероятно първото нещо, което ще направите, е да влезете в акаунта си. Това става от полето в дясната част на страницата. Точно под полетата за въвеждане на потребителско име и парола съществуват два бутона. Един от тях е за създаване на сметка, а другият гласи “Забравен логин”. Него трябва да изберете, ако имате проблеми с входа.

След като го селектирате, на екрана си ще видите отварянето на нов прозорец. Той има за цел да ви помогне за възстановяването. В него ще видите заглавие Забравена парола. Малко по-надолу са показани две полета:

 • Потребителско име – тук попълвате потребителското име на вашия акаунт;
 • Дата на раждане – въвеждате датата си на раждане;

Под тези две полета има два бутона, от които може да маркирате един. Те са:

 • Въведи тайния код и промени паролата – при избирането на това поле и селектиране на бутон Следващ, ще преминете в страница, където трябва да попълните т.нар. таен код. Него избирате по време на регистрацията си в сайта. След това въвеждате два пъти и новата парола, а после потвърждавате и промените влизат в действие;
 • Изпрати на е-мейл новата парола – селектирането на това поле ще изпрати автоматично на вашия email адрес, с който сте се регистрирали, информация за новата ви парола за вход;

Възстановяване на забравена парола в Efbet

След като изискате нова парола чрез имейл адрес, ще получите автоматично генерирана такава от страна на букмейкъра. Имейлът получавате в рамките на по-малко от минута. В последствие може да промените паролата от настройките на личните си данни във вашия профил или при първото ви влизане в сметката, когато ще бъдете подканени да въведе желаната от вас парола.

Както виждате, не е никак трудно да върнете паролата си за вход в сайта на Efbet. Не забравяйте, че винаги може да се свържете със служител на бранда и да потърсите съдействие, ако срещате затруднения. Бърз контакт може да се осъществи посредством телефон или чат на живо, като само за няколко минути ще разрешите проблема си.

Дори да забравите данните си за вход във вашата Efbet сметка, няма защо да се притеснявате. Възстановяването става бързо и лесно, като от компанията са осигурили максимален комфорт за клиентите си. Няма какво да ви затрудни, така че за вас остава единствено да се наслаждавате на предложенията от букмейкъра и да трупате добри печалби.

Как да възстановим забравена парола за вход в Efbet?
Рейтинг 4.5 от 8 мнения

2 мнения за “Как да възстановим забравена парола за вход в Efbet?

Публикуване
 1. Лазар Лазаров
  23.09.2018 at 12:10

  Забравена парола не мога да вляза в профила си

  0 0
 2. Тихомир
  25.06.2018 at 22:23

  Zdraveĭte ne moga da si vlezna v profila

  0 0

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X