Залози на виртуални спортове в сайта на Efbet

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Efbet виртуални спортове

В последно време онлайн залозите стават все по-популярни. Разбира се, до голяма степен това се дължи на прекрасното удобство, което предоставят. Най-вече се говори за спортни залози и казино игри в мрежата, но не бива да оставяме настрана и една друга област от онлайн залозите – виртуалните спортове. Те са един нов вид опция за залог, която се предоставя от редица онлайн оператори. Един от най-видните букмейкъри с подобни предложения у нас е родният бранд Ефбет. Той се отличава с разнообразни виртуални спортове, които предоставят различен тип залози. Точно за тях ще ви разкажем в този материал, като разгледаме подробно какво представляват виртуалните залози в сайта на Efbet.

Опитайте виртуалните спортове от Ефбет

Какво е виртуален спорт?

Този вид спорт се появи в последните години сред арсенала от предложения на букмейкърските компании. Виртуалните спортове представляват автоматично генерирани събития, които се предават в сайтовете с картина на живо. Тя наподобява изцяло компютърните игри и може да се приеме като техен аналог. Виртуалните спортове биват различни видове, като наличието им в конкретен сайт зависи от самия букмейкър. Към всеки спорт се предлагат опции за залог. В сайта на Ефбет те наподобяват възможностите, които букмейкърът предлага за реалните събития. И все пак при виртуалните спортове разполагате с доста богат избор.

Хубавата новина за виртуалните спортове е, че всичко свързано със залозите е напълно реално. Това ще рече, че вие залагате и печелите истински пари. Спецификата на виртуалните спортове е такава, че те протичат за относително кратко време. Един футболен мач например приключва в рамките на 3 минути. Така много бързо установявате дали вашия залог е печеливш или не.

Като цяло, виртуалните спортове донасят доста солидна тръпка у залагащите, така че са идеален избор за залози, когато няма реални събития, на които искате да залагате. Освен всичко резултатите при всеки един виртуален спорт се решават на случаен принцип, което води до голяма доза изненади и печалби на високи ставки.

Видове виртуални спортове от Efbet

Ако трябва да сравним виртуалните спортове, които се предлагат в сайта на Ефбет, с други букмейкъри, то родната марка надминава доста конкуренти. Компанията предоставя следните виртуални спортове:

  • Футбол – предлагат се две разновидности:
    • футболно първенство;
    • футболна Евро Купа, която наподобява Европейското първенство;
  • Тенис
  • Баскетбол
  • Гонки с кучета
  • Конни надбягвания

За всички видове виртуални спортове, които изброихме, си има специални секции. Те са достъпни, след като заредите раздел Виртуални от главното меню в сайта на Efbet. Към всеки спорт има видео, което увеличава заряда и емоцията от подобни залози. За спортовете, при които има първенства, са налични класирания и статистика, докато при турнирните спортове има схема на самата надпревара.

Виртуален баскетбол от Efbet

Всеки един виртуален спорт от Ефбет е наличен по всяко време на денонощието и може да залагате на него. Радостната вест е, че няма да ви се налага да чакате много, за да разберете дали печелите, а освен това имате възможност да залагате и на събития, които са няколко кръга или фази напред, т.е. ще се изиграят след няколко минути.

Пазари за виртуалните спортове от Ефбет

Вече споменахме, че наличните пазари наподобят изцяло тези от реалните събития. Нека вземем например футболните срещи – имате опции за залози за победител в мача или някое полувреме, хендикап резултат, брой голове. При тениса разполагате с опции за победител в мач, сет или гейм, точен резултат. Конните надбягвания се характеризират с пазари за победител в състезание, да завърши или не в челната тройка. Казано накратко, възможностите са доста добри и има какво да се намери. Ако сте залагали на конкретен спорт от реалните събития, то няма да ви бъде никак трудно да залагате и на виртуалния му аналог. Дори обаче това да не се е случило и да нямате никакъв опит със спортните залози, то виртуалните спортове няма да ви затруднят, след като отделите кратко време, за да ги усвоите.

Виртуален футбол от Efbet

Най-хубавото в предложенията на Ефбет са високите коефициенти за виртуални събития и то при всички спортове. Това ги прави толкова атрактивни, понеже доста често системата генерира на случаен принцип изненадващ победител, за който се е предлагал доста висок коефициент.

Освен високите ставки, трябва да отбележим, че пазарите за виртуалните спортове са налични преди началото на конкретно събитие. Системата ви показва винаги следващите събития, т.е. тези, които ще стартират, след като приключат текущите виртуални събития, предавани в сайта. Вие разполага с определено време за извършване на залога. То е напълно достатъчно, за да поставите на спокойствие вашия залог, но дори да изтървете момента, няма защо да съжалявате, понеже само след няколко минути пак ще може да залагате.

Има ли някакви бонуси за виртуалните спортове?

Към момента не открихме действащи промоции за този вид залози, но въпреки това вие може да ползвате Efbet бонус код, предоставен от нас, като въведете при регистрация 1008. Този бонус код ще ви даде до 110 лв. при регистрация и първи депозит.

Финални думи

Със залози на виртуални спортове определено получавате възможност да се пренесете в един друг свят от онлайн залаганията. Свят, в който може да спечелите реални пари от залози на виртуални събития. В платформата на Efbet възможностите за това са доста разнообразни и определено си заслужават вниманието на всеки желаещ да опита от тях. В бъдеще виртуалните спортове ще набират все по-голяма сила, като очакваме това да се отрази и в предложенията на букмейкърите. Ефбет бе един от първите, който започна да предлага виртуални спортове. Предложенията им са много добри и очакваме с развитието на този сектор от залозите да стават още по-добри.

Видяно 31 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!