Видове баскетболни залози от Ефбет

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Залози на баскетбол от Efbet

Различните спортове донасят различни възможности на всички любители на онлайн залаганията. Разбира се, има спортове, които са далеч по-предпочитани от други, но все пак наличието на голямо разнообразие в букмейкърските сайтове е показателно за интереса към всички типове. Един от най-популярните спортове, който се радва на засилен интерес сред залагащите, е баскетболът. За него са налични най-различни опции за залог и възможности, които могат да бъдат срещнати в сайтовете. В частност ще ви разкажем за баскетболните предложения от букмейкъра Ефбет и с какво се характеризират те.

Към залозите на баскетбол от Efbet

Раздел “Баскетбол” и какво ще открием в него?

Раздел Баскетбол от спортната секция на Ефбет

Секцията, посветена на баскетболните събития, може да бъде достъпена още при вход в сайта на бранда. Тя е налична като избор в менюто от лявата част на екрана, където са изброени всички спортни раздели. Един от първите е раздел Баскетбол. Менюто със спортовете е на ваше разположение и при вход в спортния раздел от главната навигация на сайта.

След като изберете раздела за баскетболни залози, веднага в центъра на екрана си ще видите предстоящи събития. Стандартно се показват тези за следващите 24 часа, но имате опция да видите какво предстои за по-кратки периоди от време или пък да разгледате всичко налично в сайта. Компанията се е постарала да подреди баскетболните събития по държави, като първоначално се показват събитията от България, САЩ и международните турнири. По-надолу са налични и останалите водещи първенства. Това обаче не е всичко, понеже Efbet предоставя и шампионати от доста страни, които не се славят със силен баскетбол. Все пак събитията от първенствата им са налични за залози в сайта на компанията и може да ги намерите по-надолу в раздела.

Лесно може да забележите, че срещу името на раздел Баскетбол от вертикалното меню вляво има бутон на стрелка, при избирането на който ще ви се покаже вътрешното меню на секцията. То е подобно на това от средната област на страницата, когато изберете раздела с баскетболни срещи. Въпросното подменю съдържа всички държави и първенства, за които Ефбет предлага събития и пазари за залог. Нужно е само да си изберете държава, за да ви се покажат наличните шампионати и турнири, след което може да разгледате и предстоящите срещи.

Към всяко събитие се показват коефициентите за победител в мача, а след тях има бутон за преглед на статистика. Вдясно от него пък се намира и бутона за преглед на всички налични пазари, които Efbet предоставя за конкретната баскетболна среща. Може да разгледате какви са предложенията към всеки баскетболен мач и да прецените дали искате да регистрирате нов акаунт в Efbet.

Залози на живо на баскетбол

Баскетболна среща на живо в Ефбет

Много от мачовете в раздела с баскетболни срещи на Ефбет са налични и със залози в реално време. Достъп до тях се осъществява след избиране на секция На Живо от главното меню на сайта. Така ще ви се покажат всички налични към даден момент събития в реално време, на които може да залагате. В менюто отляво са изброени събития, които са подредени по вида спорт, който представляват. Там се нарежда и категорията с баскетболни събития, която може да отворите с натискане върху нея. Така ще ви се покажат всички налични събития, като общата им бройка в конкретен момент се изписва до името на самата секция.

Когато изберете даден баскетболен мач, в центъра на екрана си ще ви се зареди информация за него и наличните опции за залог. При залаганията в реално време на баскетболни срещи се показва резултат от самия двубой, който включва резултат по части и общ резултат на срещата. Под тази информация са изброени пазарите, на които може да поставите своите залози. Срещу всеки един имате текущ коефициент, за който е характерно показването на всяка промяна в него. Системата на Efbet ви информира, когато някой коефициент се промени към по-висок или по-нисък. Разбира се, при залозите на живо, това зависи от развоя на срещата.

Налични пазари и коефициенти

Ставайки дума за пазарите, на които може да залагате в Ефбет на баскетболни срещи, то определено има какво да привлече вашия интерес. За повечето водещи първенства по баскетбол ще намерите над 50 опции за залог на всяко едно събитие. Ефбет ви дава възможност да избирате от много различни пазари. Някои от тях са победител в мача, под/над брой точки, различни хендикап опции, залози за полувреме или четвърт. За големи първенства като NBA може да поставите залог и за шампион в конкретен сезон.

При залаганията на живо положението е подобно, с разликата, че там пазарите се менят динамично, в зависимост от резултата на мача. Важното в случая е, че Ефбет покрива доста разнообразни маркети, които идват с много възможности.

Освен множеството пазари, на които може да се залага при баскетболните събития, Efbet се е постарал да предложи и много добри коефициенти. Независимо дали става въпрос за залози на събития преди началото на мача или по време на протичането му, Ефбет ще ви предложи едни от най-добрите ставки у нас. Компанията се стреми да спечели множество клиенти точно с този метод. Разликата е осезаема, когато се направи сравнение с други букмейкъри и можем да кажем, че точно с високите коефициенти брандът е по-различен от останалите.

Финални думи

От гледна точка на възможности за баскетболни залози, включващи първенства, събития, пазари и коефициенти, Efbet може би е най-добрият букмейкър за България. Цялостната концепция на марката е изградена върху качествените предложения за потребителите. Все пак лек недостатък намираме в липсата на по-добра платформа за залози на живо, при която събитията се проследяват в реално време. Въпреки това обаче за някои събития имате картина на живо.

Ако сте от типа залагащи, които търсят лъскавото в един букмейкърски сайт, то баскетболните залози в Ефбет може и да не ви допаднат. Ако обаче предпочитате сигурен бранд с разнообразни възможности на високи коефициенти, тогава Efbet е правилният избор, на който ви препоръчваме да се спрете.

Видяно 30 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!