Efbet представя новия си раздел „Live Games“

Знаете ли, че Ефбет обогати своето основно меню и към множеството предложения, които можете да откриете там вече е и раздел „Live Games“. Ако искате да разберете малко повече за игрите, които можете да намерите, достъпвайки го и прочитайки този подробен преглед, ще придобиете по-пълна и ясна представа.

Вход в Efbet


Предимства на раздела „Live Games“

 • Разнообразие от игри на живо;
 • Игра с професионално обучени дилъри;
 • Възможност за бърз и лесен залог;
 • Опция за затваряне на залога;
 • Преглед на историята на осъществените залози;
 • Отделно обособена секция с резултати;

Фактът, че букмейкърът се е погрижил да осигури такъв раздел за своите потребители, заслужава адмирации. Ние искаме да ви информираме също, че ако желаете да спечелите до 110 лв. за спортни залози, можете да използвате Efbet бонус код, който да въведете по време на създаването на нов акаунт в сайта.

Професионалните крупиета ще са на ваше разположение 24-часа в денонощието, а игрите на живо се излъчват също непрестанно, така че можете да им се наслаждавате по всяко време. Имате възможността да извършвате своите залози за секунди. Не би трябвало да имате каквито и да е затруднения, особено ако разполагате с добра Интернет връзка.

В случай, че имате лош ден и късметът просто не е на ваша страна, можете да спрете по всяко време със сумата, която сте спечелили за конкретния момент, като за това имате опция за затваряне на залога. Няма как да пропуснем и не лошата възможност да разгледате каква е била хронологията и историята на осъществените от вас залози. За целта имате специално подготвен календар, който съхранява тази информация. Накрая, но не и на последно място, можете да разгледате секцията „Резултати“.


Как да влезем, играем и направим залог?

игри на живо в Efbet
Изглед от раздел „Live Games“ в сайта на Ефбет

Без да губим време, съветваме ви да изпълните следващите бързи и изключително лесни 6 стъпки. Накрая освен, че ще сте достъпили раздела за игри на живо, ще знаете и как да направите успешно своя първи залог. Да започваме!

 1. На първо място, ще ви е неоходима регистрация. Ако нямате създаден акаунт, няма как и да продължите по-напред. Да, вярно е, че ще имате достъп до секцията, но няма да можете да правите залози.
 2. След като сте създали своя потребителски профил в Ефбет е време да депозирате средства по своята сметка.
 3. От главното меню в сайта, изберете раздел „Live Games“.
 4. След като вече сте го достъпили ще можете да изберете определена категория на залагане. Разбира се, същото се отнася и за резултат от тегленето.
 5. На предпоследната финална крачка ще можете да въведете желаната от вас сума, с която да направите своя залог.
 6. След като сте определили и това единственото, което ви остава да напарвите, е да изберете бутон „Постави залог“.

Какви игри има?

Към момента наличните игри са:

 • Колело на късмета
 • Залагане на покер
 • Война с карти
 • Щастливи 5
 • Щастливи 6
 • Щастливи 7
 • Зар

Всяка от тях има специфични правила и условия. За тях можете да се информирате от таб „Как се играе?“. Там подробно са разяснили какво трябва да знаете, така че ви съветваме да се информирате добре, преди да започнете, която и да е от игрите. Имайте предвид, че времето, инвестирано в запознаване с условията и правилата на дадена игра, не е изгубено напразно. Едва след като знаете същността, целта и специфичните изисквания на всяко от предложенията, би било добре да се впуснете в направата на залози.

Всяка от седемте игри е представена пред вас с картина на живо, качествен звук и водена от професионално обучен дилър, който води играта на английски език. Всяка от игрите е с приблизително времетраене от 3 до 5 минути, така че няма да ви отнеме дълго, докато научите какви са резултатите от вашия залог.


Нашето мнение

Вярваме, че в новия раздел „Live Games“ на Ефбет, всеки любител на игрите на живо ще намери по нещичко за себе си. Ако сте нетърпеливи да изпробвате „Щастливи 5“, „Щастливи 6“, „Щастливи 7“ или някое от останалите предложения на букмейкъра, влезте в секцията и се насладете на първокачествено изживяване. Сигурни сме, че ще останете приятно изненадани, а ние ви пожелаваме успешна и приятна игра, разумни залози и големи печалби!

Постете Efbet

Efbet представя новия си раздел „Live Games“
4.9 (97.5%) 8 votes

Напишете вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Ексклузивни бонуси
200лв
Врътки: x6
Мин. Коеф.: 2.00
Мин. Депозит: 10лв
18+ T&C apply
110 лв.
Оферта за ноември 2018
Врътки: 3x
Мин. Коеф.: 1.50
Мин. Депозит: 10 лв.
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Мин. Коеф.: 1.20
Мин. Депозит: 10лв
Оферта за нови клиенти. До 100лв бонус за нови клиенти в bet365.
Изисква се минимален депозит от 5лв и 1x превъртане за да усвоите бонуса. Мин. коефициенти и разплащателни методи са приложени. Изключва се връщането на залога. Прилагат се срокове, правила и условия