Efbet е основният спонсор на Българската Федерация по Бокс

Ефбет главен спонсор на БФБ

Спортът обединява малки и големи. Любопитството, с което зрителите пред малкия екран или на живо в залите следят едни от най-интересните боксови срещи е впечатляващо, особено през последните няколко години. Имената на велики български боксьори, каквито са Кубрат и Тервел Пулеви, са доказателство за това, че в българският бокс трябва да се инвестира. Първият лицензиран онлайн български букмейкър ефбет е пример за това, че операторите за онлайн залози могат да допринасят положително върху спорта като цяло. Собствениците на компанията Боян Найденов и Цветомир Найденов знаят това и не случайно съсредоточават вниманието си върху спонсорирането на различни спортни дисциплини в страната, включително и бокса.

Вход в efbet


efbet подкрепя българския спорт

Букмейкърът ефбет е официален спонсор на редица български спортове. Хубавата новина е, че не се ограничава само до най-популярните, а се стреми да обхване максимално по-широк кръг от спортни дисциплини, които да подпомогне финансово. В това число са включени:

  • efbet Лига
  • Българската федерация по баскетбол
  • Българската федерация по волейбол
  • Българската федерация по бокс

Освен това компанията прави субсидии на различни клубове от цялата страна. Това подпомага не само тяхното съществуване, но и по-важното – развитието им.


С какви пари финансира държавата българския бокс?

Общо 1 865 000 лв. отпуска държавата за финансирането на бокса у нас. Това обаче не са единствените финансови средства, които постъпват във федерацията. От ефбет също осигуряват значителна парична подкрепа, която обаче не се посочва. Причината според мнозина е в това, че букмейкърът има достатъчно пари да подпомогне всеки от спортовете, като в същото време не парадира с това.


Как се разпределят парите, с които бива подпомаган боксът в България?

Естествено, освен за подобряване на физическите съоръжения, в които тренират боксьорите, голяма част от средствата се усвояват и в организирането на мащабни боксови турнири, наемането на подходящи зали за провеждането им, както и за тренировка на участниците и възнаграждение на треньорите им.


ефбет и БФБ

БФБ и ефбет

Ако се интересувате от спорт и в частност бокс, най-вероятно сте запознати с това, че efbet е главен партньор на Националната боксова лига. Различни кръгове от това първенство има през цялата година, а според Красимир Икински, който е председател на БФБ, това е страхотен шанс за да покажат на какво са способни най-добрите ни боксьори. Ако се интересувате от залози на бокс, можете да прочетете подробния ни гид за това. Но да се върнем на федерацията. Истината е, че с помощта на efbet групите са вече 9 на брой, а не 8. Това е факт и в тях участват по-голям брой български спортисти, имащи шанса да докажат способностите си.

Най-добрата новина за самите спортисти е, че ако бъдат победители, печелят солидни награди, под формата на финансови средстава. Тях от своя страна могат да инвестират както в лични цели, така и в професионалното си развитие.


Боксови галавечери

Това, което се чака с огромно нетърпение, са големите боксови галавечери, организирани от Българската федерация по бокс и спомогнати от различни спонсори, в това число и efbet.

Те традиционно се провеждат в различни градове в страната, като миналогодишната галавечер бе в град Ямбол. Там стартът беше поставен с 5 мача при младите надежди. Последваха 10 срещи в разнообразни категории, като в тях се включиха не само български звезди, но и чуждестранни спортисти.

Ние пожелаваме на българските боксьори да продължават в същия дух, а на ефбет да не спира да подпомага надеждите ни в спорта!

Посетете ефбет

Валентин Танев

Валентин Танев е един от спортните експерти в Нострабет. Умее да сравнява предлаганите фукнции, пазари и коефициенти. Занимава се с проучвания и изготвяне на задълбочени анализи за реномираните компании за залагания.

0 мнения за Efbet е основният спонсор на Българската Федерация по Бокс

Напишете мнение

    Няма мнения, бъдете първия коментирал!