Раздел Официални резултати от Ефбет

0
Официални резултати за спорт от Efbet
Пълно описани на раздела за официални резултати в сайта на Ефбет.

Букмейкърската компания за онлайн залози и игри Efbet е сред най-популярните в страната. Тя се характеризира с множество предложения за своите клиенти и не отстъпва с нищо на конкурентите в бранша. Сред основните качества на букмейкъра е да предлага специални услуги и възможности на своите потребители чрез сайта за залози. Една от тези опции е списъкът с официални резултати, които брандът предоставя за преглед. Може би не сте чували за този раздел в сайта, но сега ще видим какво точно се предлага в него.

Разгледайте официалните резултати в Efbet

Къде да намерим раздел Официални резултати от Efbet и какво ни дава?

Бутон за достъп до Официалните резултати в Ефбет

Бутонът за достъп до резултатите е наличен в долната част на сайта или в т.нар. footer меню. Там е подредена информация за всеки бонус от Efbet, методите на разплащания, правилата и условията към бранда, но има и бутон Официални резултати. Изберете го, за да ви се покаже новия прозорец.

В самия раздел получавате възможност да търсите точно определени резултати, които са официални и сигурни. Имате опцията да разгледате събития за последните 24 или 48 часа, но също така разполагате и с възможност за избор на конкретна дата или период.

Следващата опция, която трябва да селектирате е типа идентификатор. Той бива три вида:

  • Prematch – чрез този идентификатор ще ви се покажат официалните резултати за всички пазари към конкретно събитие, които са били налични преди неговото начало;
  • Дългосрочни събития – информацията е за събития, които са били по-напред във времето, например когато залагате за шампион в даден турнир или първенство;
  • На живо – този тип идентификация ще покаже официалните резултати за всички опции, които са били активни при залози на живо за конкретна среща;

След като изберете идентификатор, трябва да селектирате вида спорт, за който искате да проверите резултат. Налични са следните опции:

  • Футбол
  • Тенис
  • Баскетбол
  • Хокей на лед
  • Бейзбол
  • Дартс
  • Моторни спортове

Редно е да отбележим, че тук липсват всички налични за залози спортове. Това донякъде е недостатък. След избора на спорт, трябва да отбележите и категория.

Отделните категории зависят от вида спорт, който сте избрали. Категориите включват в себе си различните първенства и турнири, за които се предлагат събития за залози в сайта на компанията. В това число влизат всички шампионати и надпревари. Когато си изберете и конкретна категория, просто натиснете бутон Резултати, за да видите какво показва търсенето ви.

Какви резултати се показват?

Търсене на официални резултати в Ефбет

Спрямо избрания часови интервал или пък конкретен период, ще ви се покажат и наличните резултати. Те включват събития, които са активни за избраната категория в този период. Може да изберете върху дадено събитие, за да видите какви са резултатите.

Показват се всички маркети, които са налични за събитието спрямо конкретния идентификатор. Така например за конкретен футболен мач ще видите официалния резултат за Краен изход от мача, Брой голове, Изход от първо или второ полувреме, както и други маркети. Опциите за залог на футболни срещи в сайта на Ефбет често надвишават бройката 100, но за всички пазари ще имате информация какъв е официалния резултат. С други думи, виждате кое е печелившото събитие към даден маркет.

Нашето мнение

Като цяло, разделът с официални резултати е чудесно положително качество за бранда. Той заслужава поздравления за интегрирането на подобна опция. Чрез нея всеки клиент разполага с лесен и бърз начин да види кои точно са печелившите пазари за конкретен мач. Всичко това е добре, но би било още по-добре.

Първо, компанията не предоставя официални резултати за всички спортове, което е минус. Освен това, информацията за клиентите щеше да бъде много по-добра, ако към всеки печеливш пазар се показваше и последният коефициент, който отговаря на мача. Така данните щяха да бъдат доста полезни и определено щяха да зарадват феновете на статистическите залози.

Въпреки че има своите недостатъци, разделът за Официални резултати от Efbet си остава полезен. Все пак той покрива всички събития от най-популярните и залагани спортове. Това засега е достатъчно. Ефбет заслужава добри думи за тази опция, но да се надяваме, че тя ще се развие още с времето.

Видяно 84 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.