Как се прави множествен залог в Ефбет?

Множествени залози от Efbet

С развитието си онлайн букмейкърските сайтове за залози допринесоха изключително много за улесненото поставяне на залози от страна на потребителите. Вече е много лесно и бързо да се направи залог на конкретно спортно събитие, ако се разполага с акаунт в някой онлайн сайт. Такъв е Efbet, като в него има голямо разнообразие от възможности за спортни залози на различни събития. Тези опции се изразяват в много мачове и разнообразни пазари. На всички тях може да се залага поотделно или пък срещите да се комбинират помежду си. Точно в този тип залози много от залагащите търсят източник на успеха. Затова решихме да видим как се залагат множествени залози в сайта на Efbet и какви видове биват.

Какво представлява множественият залог?

Казано накратко, това е вид залог, при който комбинирате две или повече събития във вашия фиш. Доста често се използват понятията акумулатор или права колонка. Всички те описват множествения залог по някакъв начин. В сайта на Ефбет е много лесно да поставите множествен залог. Няма значение дали той събира мачове от един и същ спорт или от различни. Всякакви комбинации са позволени. Дори такива, при които залагате в права колонка събития, които не са стартирали и такива, които са на живо. Възможностите са доста.

Направете множествен залог в Efbet

Какви опции за множествен залог ни дава Efbet?

Залозите в сайта на Ефбет се извършват, като се избере желаното събитие или пък желаните събития и на тях се постави сума. Всяка една избрана селекция се показва в дясната част на сайта, там където е разположен електронният фиш за залози. В сайта на Efbet той се нарича Талон. Когато изберете пазар, той ще се визуализира вдясно. В електронния талон се събират всички селекции, които сте избрали. Спрямо техния брой може да извършите различни множествени залози.

Основният множествен залог е акумулаторът. При него всички селекции се поставят в права колонка и трябва да бъдат познати, за да спечелите. Има обаче и други типове множествени залози. Такива са системите, които варират спрямо броя на избраните събития. Например, ако те са 4 на брой във вашия фиш, ще може да поставите двойна или тройна система. Това означава, че всички срещи се комбинират по две или три, като се създават всякакви възможни комбинации и така се образуват множество отделни колонки. Всичко обаче се случва автоматично в сайта на Ефбет, така че няма нужда да се притеснявате за това. Системата ще ви покаже и каква е цената на общия залог, когато въведете определена сума в полето за желания тип системно комбиниране.

Талон с множествен залог от Efbet

Множественият залог позволява и тип система от вида Янки или Щастливи 15, но те са доста непознати за българските играчи. Имате и опция Сингъли, при която с едно изписване на сумата и потвърждаване на залога ще поставите въпросната сума за всяко едно събитие във фиша отделно. Това е удобна функция, когато искате да заложите една и съща сума пари на много събития поотделно.

Хубавата новина е, че когато въведете желаната сума на залога, системата автоматично ще ви покаже и каква е потенциалната печалба, която може да си спечелите. До бутона за потвърждение на залога – Заложи, имате и бутон Изтрий, чрез който премахвате всички добавени селекции във фиша. Срещу всяка една пък има бутон, с който може да премахнете само определени срещи. Всичко в сайта на Efbet е автоматизирано и много удобно за всеки един клиент на бранда.

Множествени залози на живо в сайта на Ефбет

Обяснихме ви подробно какво представляват множествените залози и как се поставят те в платформата на букмейкърската компания Efbet. Имайте предвид обаче, че такива залози могат да се правят и в раздела със спортни залози На Живо. И трябва да знаете, че осъществяването на подобен залог не се различава по никакъв начин. Трябва само да селектирате желаните събития, да поставите сумата и вида на множествения залог, след което да потвърдите вашия избор.

Характерното при множествените залози на живо е честата смяна на коефициентите, които зависят от начина на развитие на отделните събития. Затова трябва да отбележим, че понякога дадена селекция може да бъде неактивна. Това се случва, когато има промяна в някой коефициент и той е блокиран, заради ключово събитие, като отбелязан гол във футбола или пък спечелен гейм в тениса. В такъв случай селекцията може да бъде неактивна за кратко време, така че трябва да изчакате отново да бъде отворена за залози или пък да я премахнете.

В сайта на Efbet имате възможност да комбинирате между стартирали събития и такива, които все още не са. Също така може да разгледате как изглежда фиша ви и селектираните залоз без да е необходимо да правите Ефбет регистрация. Разбира се, за да заложите ще трябва да сте направили последната стъпка.

Финални думи

Определено поставянето на множествен залог в сайта на Efbet няма да ви затрудни. Още повече, че системата изчислява всичко нужно вместо вас. Вече няма защо да смятате всяка една колонка поотделно, за да видите каква е възможната печалба, защото тя се показва веднага в електронния фиш. Нещата са доста лесни и ясни, като трябва само да имате акаунт със средства в него, за да поставите залозите си. Възможностите за различни множествени залози в сайта на Efbet са налице, така че изборът е изцяло ваш кой тип ще предпочетете за вашите селекции.

Как се прави множествен залог в Ефбет?
Рейтинг 4.6 от 9 мнения

Запрян Чакъров

Запрян Чакъров е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта.

Напишете Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X