Lucky 6 игра от Efbet лото раздела – какво представлява?

Лото игра Lucky Six от Ефбет

Ако се питате защо родния бранд е толкова популярен букмейкър за България, нека ви разкрием главните причини. Брандът разполага с най-различни опции за залози и игри. Голяма част от потребителите ѝ са чували единствено за разделите, в които се предлагат спортни залози, или пък за раздела с онлайн казино предложения. Това обаче не е всичко, защото Ефбет разполага още с раздела за виртуални спортове, но и с една лотарийна игра, която се пренебрегва от повечето клиенти. Според нас това не е много правилно, понеже секцията Lucky 6 от главното меню в сайта на Efbet е изключително интересна и предоставя много добри възможности за игра. В настоящия материал ще разгледаме какво точно ще намерите там, как протича играта и какви залози могат да се извършват.

Играйте Lucky 6 в Efbet

Какво представлява играта Lucky six?

Начална страница на раздел Lucky 6 от Efbet

Самата игра се извършва на лотариен принцип, като се теглят числа. Може да достъпите раздела от основната навигация на сайта. В играта участват 48 числа (от 1 до 48), които са разпределени в 8 групи. Това означава, че всяка група съдържа по 6 числа, които обаче не са поредни. Отделните групи са обозначени с осем различни цвята.

При всяко теглене се избират 35 числа на случаен принцип. Едно теглене се извършва в рамките на около 5 минути, така че бързо ще научите дали късметът е с вас и сте уцелили точните числа. Тегленето проследявате в сайта на компанията, така че емоцията ще бъде с вас непрестанно.

Типове залози в играта “Щастливата шестица”

Талон за залози в играта Lucky 6 на Efbet

В играта може да заложите на доста различни видове пазари. Ще разгледаме всеки един от тях, като споменем и основните му характеристики.

Стандартен залог – избирате 6 числа от всички 48

При подобен залог печелите само ако познаете всички 6 числа. В зависимост от реда на изтегляне на конкретно число, съществува предварително зададен коефициент. Той е валиден за реда от 6-то до 35-то изтеглено число. Например, ако ваше число е изтеглено 6-то, коефициентът е 10 000, а ако е 35-то – тогава ставката е 1. Колкото по-нисък ред на изтегляне има вашето число, толкова коефициентът е по-висок.

По време на всяко теглене се обозначават две числа, които носят специални символи. Ако до шестото избрано от вас число има обозначение на златна или синя звезда, тогава коефициентът под мястото се умножава по 2. В допълнение на това правило, ако до някое от останалите избрани числа има също златна или синя звезда, тогава коефициентът за последното изтеглено число се умножава по 4. Тук се изключват първите 5 изтеглени числа, които се наричат ТОП числа и до тях не може да има позициониран специален символ.

Залог тип цвят – избирате шест числа от един цвят

Чрез този залог избирате една от осемте групи числа, които са обозначени с различни цветове. Всяка група има предварително зададени числа, като целта е да се паднат и шестте числа от конкретната група, за да спечелите. Печалбите се определят по същия начин, както при стандартния залог.

Специални залози

Системата на Efbet ви предоставя възможност да заложите на няколко типа по-специални залози. Нека изброим кои са те:

 • Първо число – четно или нечетно – трябва да познаете четно или нечетно ще бъде първото изтеглено число, като коефициентът и в двата случая е 1.80;
 • ТОП числа (първите пет изтеглени) – четно или нечетно – този тип залог представлява дали ще има повече четни или нечетни числа сред първите 5 изтеглени, а ставката отново е 1.80 и за двата случая;
 • Сбор на първите 5 числа – избирате дали топ числата ще сформират сума от под или над 122.5, като отново коефициентът е 1.80 и в двата варианта;
 • Топ число – избирате едно число, което смятате, че ще бъде сред първите пет изтеглени, а коефициентът при правилна прогноза е 8.00;
 • Под или над за първо число – чрез този вид специален залог прогнозирате дали първото изтеглено число ще бъде над или под 24.5, като ставката и в двата варианта е 1.80;
 • Цвят на първо изтеглено число – потребителите могат да избират на кой от осемте цвята ще отговаря първото изтеглено число. Налични са няколко възможности:
  • избирате 4 цвята и ако първото число е измежду някой от тях, коефициентът е 1.80;
  • избирате 2 цвята и ако първото изтеглено число съответства на някой от тях, ставката е 3.60;;
  • избирате само 1 цвят и ако той отговаря на първото изтеглено число, тогава печалбата ви се изчислява по коефициент 7.20;

Залог тип система

Комбинациите са налични и при лото играта на Efbet. Те ви позволяват да изберете 7, 8, 9 или 10 числа, като ще трябва да познаете поне 6 от тях. В зависимост от избраната система се определят и различните колонки, като в последствие печалбата се формира спрямо броя на печелившите комбинации. Добре е да знаете, че когато има повече от една печеливша комбинация, печалбите от всяка се сумират и изплащат.

Бъдещи залози

Системата ви позволява да участвате с направен избор на залог в повече от 1 теглене. Максималният брой тегления, в които може да заявите последователно участие, е 10. По този начин вие избирате залога си, въвеждате сумата на залога и тя ще бъде поставена на толкова отделни фиша, на колкото заявите, като максимумът е 10 тегления. Така, с един залог влизате в няколко поредни тегления. При определяне на печалби от подобни бъдещи залози всеки един залог се урежда поотделно, но просто не е нужно да залагате преди всяко теглене.

Статистика от играта

Статистика от играта Lucky 6 на Ефбет

Изключително удобна характеристика, която букмейкърът ви дава за играта Lucky 6, е статистическата информация. Статистиката е налична на страницата на играта, в най-долната ѝ част. В нея може да намерите доста полезна информация, за да прецените добре вашия залог. Статистиката включва два отделни подраздела.

В секцията Предишни кръгове ще може да разгледате резултатите от последните тегления, като може да ги проследите доста назад.

По-интересен е раздел Статистика. В него се показват процентите на успех за всички възможни залози, които може да поставите. Ще можете да разгледате кое число е теглено най-често и колко пъти, същата информация я има и за най-рядко теглените числа. Показва се информация за първото изтеглено число, дали е четно/нечетно, дали е под или над определената зона. Показва се статистика за сбора на предварителните числа, както и дали четните или нечетните са повече. Има и статистика за броя пъти, при които първото число отговаря на конкретен цвят.

Финални думи

Раздел Lucky six от Efbet е изключително интересен и определено може да ви завладее, ако направите няколко поредни залога. Ако се чувствате късметлия, определено си струва да опитате няколко залога. Секцията предоставя множество възможности, за които ви разказахме в тази статия. Ще може да поставите различни типове залози, да проследите тегленето, научавайки за много кратко време дали печелите или губите. Отгоре на всичко системата ви показва и статистика, на която може да базирате своите прогнози. Всичко е доста улеснено, така че да не затрудни никой клиент на бранда.

Секцията за лото играта Lucky 6 от Ефбет за нас е един от най-добрите лотарийни раздели, който може да бъде срещнат в някой онлайн букмейкър. Дори да не сте фенове на подобен тип залози, може да се позабавлявате с тях, докато любимите ви спортни събития стартират. Все пак забавлението е най-важната част от залозите, така че съветваме ви да залагате разумно и да се забавлявате. В сайта на Efbet всички предпоставки за това са налице.

Lucky 6 игра от Efbet лото раздела – какво представлява?
Рейтинг 4.6 от 11 ревюта

Напишете вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X