Efbet организира специална бонус игра с прогнози за футбол с Деян Веселинов

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
efbet рубрика трите мача

Онлайн букмейкърът Efbet представи чисто нова рубрика за прогнози на футболни мачове, която компанията създаде съвместно с опитния спортен журналист Деян Веселинов. Предаването носи името “Трите мача”, като то изобщо не е първото подобно действие на компанията. В нашето ревю за ефбет вече ви разказахме за прогнозите на Жаклин Михайлов, които се публикуват в сайта ежедневно. Сега обаче става дума за малко по-различна рубрика, от която може да спечелите и конкретни награди. Всичко важно за нея и как да участвате, ще разгледаме в следващите редове.

Към efbet спортни залози


Какво представлява “Трите мача” и какви са наградите?

Рубриката се провежда всяка седмица, като това става всеки петък от 8:30 ч. сутринта. Самото предаване се случва във Facebook страницата на букмейкъра ефбет. Там, журналистът Деян Веселинов коментира 3 мача от уикенда, който предстои. Видеата са по около 10 минути, като са доста полезни. В тях водещият представя трите мача за седмицата, след което ги коментира един по един. Неговият коментар включва новините преди срещите, формата на отборите и прогнозата му за крайния изход от събитието. Неговите предвиждания се представят с топ коефициент от букмейкъра efbet.

Важно е да отбележим, че участието в играта става единствено през страницата на efbet във Facebook, като там трябва да поставите своите прогнози за избраните 3 мача. Вашите предвиждания се правят в коментарите под публикацията за съответния ден. Нужно е да посочите крайния изход от трите събития, за да се включите в рубриката “Трите мача”. Ако познаете изходите от тях, влизате в тегленето на жребия за наградите. Имайте предвид, че повечето коментари не носят тежест в играта. Печелившите се теглят на случаен принцип. Наградите всяка седмица са 5 на брой.

Ето какви са и наградите от петъчните видео прогнози на “3-те мача”:

  • 3 х 50 лв. Free bet за сайта на efbet
  • 1 x футболна топка
  • 1 х подаръчен комплект от ефбет

Жребият за наградите се изтегля между печелившите участници, които са прогнозирали правилно трите мача за седмицата. Това става след края на последния мач от програмата. Имайте предвид, че играта е единствено за пълнолетни лица.


Как да взема наградата си от играта?

Ако сте сред печелившите участници в рубриката и сте спечелили награда от ефбет, ще може да я получите в зависимост от нейното естество.

Ако жребият ви отреди материална награда, т.е. подаръчен комплект или топка, ще трябва да се уговорите за начина на получаването ѝ през чата в страницата на оператора във Фейсбук. Ако се класирате за някой от трите безплатни залога на стойност 50 лева, ще може да ги осребрите в акаунта си в сайта на букмейкъра.

Хубавата новина за наградата безплатен залог е, че получаването ѝ не изисква депозит. Това означава, че сумата от 50 лева се явява под формата на бонус без депозит във вашия efbet акаунт. По този начин имате шанса да добавите една доста солидна сума към останалите спортни бонуси на efbet, от които може да се възползвате през останалото време.

Безплатният залог се кредитира по сметката на печелившите играчи след обявяването края на съответния кръг. Ако има забавяне, свържете се с чата на живо в сайта на букмейкъра или им пишете на мейла, за да може служител на компанията да съдейства за превеждането на сумата. След като получите бонуса от 50 лева, ще трябва да изпълните конкретни условия, за да го усвоите.

Изисквания към бонуса безплатен залог
  • Нужно е да превъртите сумата на бонуса веднъж в спортната секция на сайта, преди да получите право да го изтегляте;
  • Само залози на маркети с коефициент поне 1,50 се зачитат към условията на промоцията;
  • Ако залагате на сингъл, избраната селекция трябва да отговаря на посочената минимална ставка, а ако изберете множествен залог, поне едно от събитията трябва да отговаря на условието;
  • Залози на маркети като азиатски хендикап, линии, равенство няма залог и четно/нечетно не се зачитат в рамките на промоцията;
  • Не може да затваряте своя залог чрез опцията cash out;
  • Условията за превъртане на офертата трябва да бъдат изпълнени до 30 дни;
  • При евентуална печалба от безплатен залог, потребителят получава единствено чистата печалба от залога;

Правилата към офертата не са никак чужди на запознатите с останалите бонуси на бранда. Смятаме, че те не са никак тежки, така че няма да имате затруднения с изпълнението им.

Рубриката “Трите мача” от efbet и Деян Веселинов е още едно положително качество за букмейкъра, с което той радва своите потребители. От тази игра може само да спечелите, така че нищо не ви коства да опитате късмета си. Наградите си заслужават, а ние ви желаем успех.

Видяно 13 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!