Дунав с реални шансове да победи Иртиш на реванша

0

Начало: Четвъртък 6 Юли 20:00 ч.

Дунав Русе загуби първия мач с Иртиш навън, но шансовете му за продължаване напред в Лига Европа не са загубени. Русенци паднаха с 1-0, но ще бъдат пределно мотивирани в реванша. Иртиш също не е тим за подценяване, който е наясно какво се изисква от него. Победителят ще срещне Цървена Звезда или Флориана в следващата фаза.

Дунав Русе игра добре в Казахстан

Българският представител игра добре в първата среща, когато гостува на Иртиш. Тимът на Веселин Великов показа, че не се бои от своя съперник и игра с него като равен с равен. Дунав имаше някои добри положения в тази среща, но не успя да вкара гол. Реваншът е тяхната възможност да се докажат в Европа. Ако все още търсите своето място за онлайн залози, разгледайте нашата страница с най-изявените букмейкъри за България.

Иртиш играе добре навън

Казахстанците могат да бъдат доволни от резултата в първия мач, но не и от представянето си. Те успяха да отправят едва 2 точни удара по посока противниковата врата. Ранният гол в тяхна полза им донесе доста голямо спокойствие до края на срещата. Нещата в България ще са доста по-различни, понеже Дунав няма да се даде без бой. Тимът се движи на 4 позиция в класирането на казахстанската лига. Далеч от дома се представя сравнително добре, след като в последните си 10 мача е регистрирал по 3 равенства и загуби, както и други 4 победи.

Дунав има своите шансове

„Драконите” не са обречени в тази среща, защото се видя, че Иртиш не е кой знае колко силен съперник. Дунав Русе просто трябва да повтори представянето си от първата среща, с разликата, че трябва да реализира положенията си. Българският представител има всички шансове да спечели този мач, както и ние смятаме. Прогнозата ни е за домакински успех, а за головете в мача ще предположим под 2,5.

Прогноза: 1, под 2,5 гола

Коефициент в Ефбет за 1: @2.25

Видяно 8 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.